Bra att veta vid fönsterbyte

Att tänka på när du byter fönster

Funderar du på att byta fönster? Här har vi samlat svaren på några vanliga frågor, tillsammans med goda råd inför ditt fönsterbyte. Sådant som kan vara bra att ha i åtanke, för att du ska bli så nöjd som möjligt med dina nya fönster.

Att byta fönster - vi hjälper dig på vägen

Att byta fönster är ett stort beslut som de flesta bara gör en gång i livet. Därför är det viktigt att du känner dig trygg i fönsterbytet, hela vägen från offert till slutförd montering. Att du som kund blir nöjd med alla delar kring ditt fönsterbyte är det viktigaste för oss på Elitfönster På Plats. Därför hjälper vi dig på vägen och tar ansvar för hela affären, från första tanken kring ett fönsterbyte, tills fönsterna sitter på plats. 

 

Rätt fönster för dig och dina behov 

Vi människor är unika. Vi lever olika liv och har olika önskemål. Ingen människa är den andra lik. Precis samma sak gäller för våra fönster. En del fönster är konstruerade för att spara energi, andra fönster är utformade för att hjälpa dig att behålla ett traditionellt utseende på ditt hus. Oavsett vad du har för behov så har vi en bred produktportfölj för att möta dina önskemål. Vår erfarenhet har lärt oss vad som passar olika hem. Vi vet också att en så pass stor affär som ett fönsterbyte gör att du som kund behöver känna dig trygg i hela processen. Därför tar vi fullt ansvar för hela fönsterbytet.

Så här fungerar ett fönsterbyte

Byta fönster med Elitfönster På Plats

Frågande kvinna
Gratis rådgivning

Med Elitfönster På Plats får du alltid gratis rådgivning när det är dags att byta fönster. Beroende på vart du bor och vad som passar bäst för dig kan du beställa ditt fönsterbyte på olika sätt: online, i butik eller via gratis hembesök. Offerten är alltid kostnadsfri och i den ingår allt som behövs för att byta fönster.

Illustrerat måttband
Mätt

För att du ska känna dig trygg tar vi alltid ansvar för att måtten på dina nya fönster och dörrar blir rätt. Därför kommer våra montörer hem till dig och kontrollmäter innan vi lägger en beställning, så att det garanterat blir rätt och att dina nya fönster passar hålet i väggen.

Illustrerad snickare
Monterat

Dina nya fönster tillverkas i våra egna fabriker i Småland, och levereras direkt hem till din dörr. Du kan sedan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet! Våra erfarna och utbildade montörer tar hand om hela fönsterbytet åt dig, och ordnar allt det praktiska runtomkring.

Illustrerad kontrollant
Garanterat

När fönsterbytet är färdigt gör vi en slutkontroll och projektavslut tillsammans med dig, för att se till att du är nöjd med resultatet. Slutligen får du din faktura och garantisedel, med generösa garantier på hela fönsterbytet. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Sveriges nöjdaste kunder

För oss är kundnöjdhet viktigt och därför är vi väldigt stolta över att ha Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot. Upptäck vad våra kunder tycker om oss och vad du kan förvänta dig av ditt fönsterbyte.

Montör vid ett fönster

Certifierat montage

En trygghet för dig

Det är viktigt att montaget håller en lika hög kvalitet som dina nya fönster. På så vis får du ett fönsterbyte som håller i många år framöver och du kan känna dig trygg med att montaget utförs på rätt sätt. Vi är unika i vår bransch med ett certifierat montage, en extra trygghet för dig när du ska byta fönster.

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på dörr- och fönsterbyte