Kontakta oss

Vår kundtjänst hjälper dig

Elitfönster På Plats kundtjänst hjälper dig gärna med frågor och funderingar som uppstår inför, under och efter ditt dörr- och fönsterbyte.

Vanliga frågor och svar

Det finns inga dumma frågor

Det här med fönster och dörrar är inte alltid helt lätt. Det är fullt förståeligt om du inte har helt koll. Vi finns här för att hjälpa dig. Därför har vi samlat svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ. Hittar du inte det du söker? Hör av dig!

Rådgivare och kund

Lokala fönsterrådgivare

Kundservice, på hemmaplan

Det är våra lokala fönsterrådgivare som har bäst koll i ditt närområde. Har du ett pågående dörr- och fönsterbyte med en rådgivare från Elitfönster På Plats och har frågor? Eller vill du veta mer om våra produkter och fönsterbyte? Då är du varmt välkommen att kontakta din lokala fönsterrådgivare direkt.

Man vid dator

Fönsterbyte online

Beställ fönster och dörrar på webben

Med Elitfönster På Plats kan du beställa ditt fönsterbyte online, direkt från soffan. Bekvämare kan det inte bli. Här kan du läsa mer om hur du beställer ditt dörr- och fönsterbyte på webben.

Stora fönster med spröjs

Våra återförsäljare

Elitfönster På Plats i bygghandeln nära dig

Elitfönster På Plats finns representerade hos utvalda återförsäljare runt om i Sverige. Hos våra återförsäljare får du hjälp med att planera och beställa ditt dörr- och fönsterbyte. Här hittar du enkelt kontaktuppgifter till en återförsäljare nära dig.

Närbild på ett fönster som öppnas

Eftermarknad

Service och garanti

Har du stött på problem med dina fönster och dörrar, eller med montaget? Ingen fara, vi finns här för att hjälpa dig. Läs mer om hur vi hanterar service- och garantiärenden.

Tips och råd

Inför, under och efter ditt dörr- och fönsterbyte

Vridfönster som står halvöppet
Allt du behöver veta om fönster

Artiklar och guider om fönster - inför, under och efter fönsterbytet.

Flicka sitter framför en svart ytterdörr
Tips och råd om dörrar

Guider för allt du behöver veta inför, under och efter du bytt ytterdörr.

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på dörr- och fönsterbyte