Kontakta oss

Vår kundtjänst hjälper dig

Elitfönster På Plats kundtjänst hjälper dig gärna med frågor och funderingar som uppstår inför, under och efter ditt dörr- och fönsterbyte.

Fönstermontör som står vid ett fönster

Lokala rådgivare

Kundservice, på hemmaplan

Det är våra lokala fönsterrådgivare som har bäst koll i ditt närområde. Har du ett pågående dörr- och fönsterbyte med en rådgivare från Elitfönster På Plats och har frågor? Eller vill du veta mer om våra produkter och fönsterbyte? Då är du varmt välkommen att kontakta din lokala fönsterrådgivare direkt.

Fönstermontör som mäter ett fönster

Våra återförsäljare

Elitfönster På Plats i bygghandeln nära dig

Elitfönster På Plats finns representerade hos utvalda återförsäljare runt om i Sverige. Hos våra återförsäljare får du hjälp med att planera och beställa ditt dörr- eller fönsterbyte. Här hittar du enkelt kontaktuppgifter till en återförsäljare nära dig.

Man vid dator

Fönsterbyte online

Beställ fönster och dörrar på webben

Har du beställt ditt dörr- och fönsterbyte online och har frågor? Eller kanske vill du veta mer om hur det fungerar? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Närbild på ett fönster som öppnas

Eftermarknad

Service och garanti

Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt dörr- eller fönsterbyte och de produkter du valt. Vi är, tillsammans med Elitfönster, Diplomat och SnickarPer stolta över den höga kvaliteten på våra fönster, dörrar och montage. Ibland kan det dock ändå finnas saker som behöver lösas i efterhand. Vår eftermarknadsavdelning hanterar garantifrågor och serviceärenden. 

Vanliga frågor och svar

Det finns inga dumma frågor

Det här med fönster och dörrar är inte alltid helt lätt. Det är fullt förståeligt om du inte har helt koll. Vi finns här för att hjälpa dig. Därför har vi samlat svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ. Hittar du inte det du söker? Hör av dig!

Tips och råd

Inför, under och efter ditt dörr- och fönsterbyte

Fönster med spröjs
Allt du behöver veta om fönster

Artiklar och guider om fönster - inför, under och efter fönsterbytet.

Tjej framför svart Diplomat ytterdörr
Tips och råd om dörrar

Guider för allt du behöver veta före, under tiden och efter du bytt ytterdörr.