Om oss

Det här är Elitfönster På Plats

Elitfönster På Plats är ett servicekoncept från Elitfönster, som erbjuder en helhetslösning för dörr- och fönsterbyten. Vi gör kompletta fönsterbyten under ledorden “Mätt, Monterat och Garanterat”, där allt ingår i priset. Att byta fönster med Elitfönster På Plats gör att du får produkter, hemleverans, montage och garantier från en och samma leverantör - på samma offert.

Fönstermontör mäter ett fönster

Vårt koncept

Helhetslösning från Elitfönster

Genom att leverera bästa möjliga kundupplevelse ska vi vara det självklara valet för dig som vill byta fönster eller dörrar så bekvämt, enkelt och tryggt som möjligt. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder kvalitet, omtanke och kompetens i en och samma tjänst.

Elitfönster På Plats AB är ett försäljnings- och tjänsteföretag som levererar och utför fönsterbyten hos privatpersoner. Vi erbjuder Elitfönsters populäraste fönster och fönsterdörrar, samt ytterdörrar från Diplomat och SnickarPer, komplett med montage.

Huvudkontoret är beläget i småländska Jönköping; och vi byter fönster i hela Sverige med hjälp av våra lokala fönsterrådgivare. För att kunna erbjuda högkvalitativa fönsterbyten samarbetar vi med noga utvalda, lokala montagefirmor. Alla dörr- och fönsterbyten utförs av erfarna montörer som genomgått en utbildning speciellt framtagen av Elitfönster På Plats.

Som kund handlar du med Elitfönster På Plats AB; vi tar ansvar för hela fönsterbytet.

Montör antecknar i anteckningsblock
Våra fördelar

Elitfönster med certifierat montage är ett fönsterbyte med många fördelar. Det här är varför du ska välja Elitfönster På Plats.

Elitfönster På Plats portfolio
Det här ingår

Undrar du vad det blir för kostnad att byta fönster, och vad som ingår i ett komplett dörr- eller fönsterbyte? Läs mer här!

Fönsterrådgivare från Elitfönster På Plats
Finansiering

Med Elitfönster På Plats kan du bekvämt, enkelt och tryggt finansiera ditt fönsterbyte genom att dela upp betalningen.

Vårt ansvar

Känn dig trygg med oss

På Elitfönster På Plats tycker vi det är viktigt att du som kund känner dig trygg. Vi vill att du ska veta att du kan lita på oss och att Elitfönster På Plats är en långsiktig partner i ditt dörr- och fönsterbyte.

Alltid generösa garantier

Vi har några av branschens absolut bästa garantier. Det är för att vi vet att både produkter och montaget håller måttet. Det är bra både för miljön, plånboken och dig.

Kvalitetsmärkning och prestandadeklarationer

Kvalitetsmärkningar på fönster försäkrar dig som konsument att våra produkter håller en hög kvalitet. Här hittar du prestandadeklarationer och energimärkning för alla våra produkter.

Montör från Elitfönster På Plats

Certifierat montage

Vi är väldigt stolta över att vara först och unika i vår bransch med certifierat montage. Det gör att vi kan erbjuda dig en extra nivå av kvalitet, hållbarhet och trygghet när du gör ditt fönsterbyte med oss. Du kan helt enkelt byta fönster och dörrar, utan att behöva chansa på montaget.

Småländsk skog

Hållbarhet och kvalitet

Ett hållbart fönsterbyte

Att byta fönster handlar om att skapa en långsiktig lösning för ditt hem, där hållbarhet och kvalitet går hand i hand. Hela vägen från tillverkningen av dina nya fönster, tills de sitter på plats i ditt hem. Så här arbetar vi med hållbarhet och kvalitet.

Montör framför ett fönster

Vår historia

Fönsterbyten sen 1990

Konceptet Elitfönster På Plats har funnits sen hösten 2018 - men företaget är betydligt mycket äldre än så. Vi har bytt fönster i svenska hem sen 1990. Över 30 års erfarenhet av att byta fönster. 

Vi är en del av Inwido

Europas ledande fönsterkoncern

Inwido förbättrar människors liv inomhus med fönster och dörrar. Som Europas ledande fönsterkoncern är Inwidos affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar, via en decentraliserad struktur och med fokus på den konsumentdrivna marknaden, för att långsiktigt växa hållbart, organiskt samt genom förvärv.

Inwido består av 34 affärsenheter med cirka 4 700 anställda i tolv länder. 2023 omsatte koncernen 9 miljarder kronor med en operationell EBITA-marginal på 11,4 procent. Inwido är sedan 2014 noterat på Nasdaq Stockholm.

Våra varumärken

Alltid med montage

På Elitfönster På Plats hittar du de populäraste dörrarna och fönstren från Elitfönster, Diplomatdörrar och SnickarPer. Kvalitet är viktigt för oss och vi arbetar bara med varumärken som vi vet håller måttet.

Elitfönsters fabrik i Småland

Småländskt hantverk

Fönster och dörrar från Småland, i hundra år

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa dörrar och fönster från Elitfönsters och Diplomats egna fabriker i Småland. Tillverkade med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i 100 år.