Om oss

Det här är Elitfönster På Plats

Elitfönster På Plats är ett servicekoncept från Elitfönster, som erbjuder en helhetslösning för dörr- och fönsterbyten. Vi gör kompletta fönsterbyten under ledorden “Mätt, Monterat och Garanterat”, där allt ingår i priset. Att byta fönster med Elitfönster På Plats gör att du får produkter, hemleverans, montage och garantier från en och samma leverantör - på samma offert.

Fönstermontör mäter ett fönster

Vårt koncept

Helhetslösning från Elitfönster

Genom att leverera bästa möjliga kundupplevelse ska vi vara det självklara valet för dig som vill byta fönster eller dörrar så bekvämt, enkelt och tryggt som möjligt. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder kvalitet, omtanke och kompetens i en och samma tjänst.

Elitfönster På Plats AB är ett försäljnings- och tjänsteföretag som levererar och utför fönsterbyten hos privatpersoner. Vi erbjuder Elitfönsters populäraste fönster och fönsterdörrar, samt ytterdörrar från Diplomat komplett med montage.

Huvudkontoret är beläget i småländska Jönköping; och vi byter fönster i hela Sverige med hjälp av våra lokala franchisetagare som brinner för fönsterrådgivning. För att kunna erbjuda högkvalitativa fönsterbyten samarbetar vi med noga utvalda, lokala montagefirmor. Alla dörr- och fönsterbyten utförs av erfarna montörer som genomgått en utbildning speciellt framtagen av Elitfönster På Plats.

Som kund handlar du med Elitfönster På Plats AB; vi tar ansvar för hela fönsterbytet.

Vårt ansvar

Känn dig trygg med oss

Certifierat montage

Vi är stolta över att vara först i branschen med ett certifierat montage. På så sätt vet vi att montaget håller samma höga kvalitet som produkterna.

Alltid generösa garantier

Vi har några av branschens absolut bästa garantier. Det är för att vi vet att både produkter och montaget håller måttet. Det är bra både för miljön, plånboken och dig.

Kvalitetsmärkning och prestandadeklarationer

Kvalitetsmärkningar på fönster försäkrar dig som konsument att våra produkter håller en hög kvalitet. Här hittar du prestandadeklarationer och energimärkning för alla våra produkter.

Ett barn i skogen

Ett hållbart fönsterbyte

Vi erbjuder marknadens bästa produkter från Sveriges mest miljövänliga fönstertillverkare, monterade av utbildade och erfarna montörer. Våra nöjda kunder är ett bevis på detta och ett kvitto på att vi sysslar med hållbarhet och kvalitet på riktigt.

Bänk framför ett Elitfönster

Vår historia

Fönsterbyten sen 1990

Konceptet Elitfönster På Plats har funnits sen hösten 2018 - men företaget är betydligt mycket äldre än så. Vi har bytt fönster i svenska hem sen 1990. Över 30 års erfarenhet av att byta fönster. 

Person med Inwidos logga på sin tröja

En del av Inwido

Europas ledande fönsterkoncern

Elitfönster På Plats är sedan 2006 en del av börsnoterade koncernen Inwido. Inwido har funnits på Nasdaq Stockholm sedan 2014.

Som Europas ledande fönsterkoncern är Inwidos affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar.

Inwido består av 32 affärsenheter med cirka 4 900 anställda i elva länder. 2022 omsatte koncernen 9,5 miljarder kronor med en operationell EBITA-marginal på 11,4 procent. Följ Inwidos resa på Linkedin och inwido.com

 

Våra varumärken

På Elitfönster På Plats hittar du de populäraste dörrarna och fönstren från Elitfönster, Diplomatdörrar och SnickarPer. Kvalitet är viktigt för oss och vi arbetar bara med varumärken som vi vet håller måttet.

Elitfönsters fabrik i Småland

Småländskt hantverk

Fönster och dörrar från Småland

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa dörrar och fönster från Elitfönsters och Diplomats egna fabriker i Småland. Tillverkade med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år.

Jobba hos oss

Bli en del av Elitfönster På Plats

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Det är människorna bakom fönsterbytet som gör att våra kunder kan känna sig trygga hela vägen.