Om oss

Det här är Elitfönster På Plats

Elitfönster På Plats är ett servicekoncept från Elitfönster, som erbjuder en helhetslösning för dörr- och fönsterbyten. Vi gör kompletta fönsterbyten under ledorden “Mätt, Monterat och Garanterat”, där allt ingår i priset. Att byta fönster med Elitfönster På Plats gör att du får produkter, hemleverans, montage och garantier från en och samma leverantör - på samma offert.

Fönstermontör mäter ett fönster

Vårt koncept

En helhetslösning från Elitfönster

Genom att leverera bästa möjliga kundupplevelse ska vi vara det självklara valet för dig som vill byta fönster eller dörrar så bekvämt, enkelt och tryggt som möjligt. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder kvalitet, omtanke och kompetens i en och samma tjänst.

Montör antecknar i ett block

Våra fördelar

Ett fönsterbyte med många fördelar

Vi har marknadens bästa produkter, monterade av våra utbildade montörer. Det förklarar också varför vi har väldigt nöjda kunder. Det här är varför du ska välja Elitfönster På Plats.

Vårt ansvar

Känn dig trygg med oss

På Elitfönster På Plats tycker vi det är viktigt att du som kund känner dig trygg. Vi vill att du ska veta att du kan lita på oss och att Elitfönster På Plats är en långsiktig partner i ditt dörr- och fönsterbyte.

Alltid generösa garantier

Vi har några av branschens absolut bästa garantier. Det är för att vi vet att både produkter och montaget håller måttet. Det är bra både för miljön, plånboken och dig.

Kvalitetsmärkning och prestandadeklarationer

Kvalitetsmärkningar på fönster försäkrar dig som konsument att våra produkter håller en hög kvalitet. Här hittar du prestandadeklarationer och energimärkning för alla våra produkter.

Montör från Elitfönster På Plats

Certifierat montage

Vi är väldigt stolta över att vara först och unika i vår bransch med certifierat montage. Det gör att vi kan erbjuda dig en extra nivå av kvalitet, hållbarhet och trygghet när du gör ditt fönsterbyte med oss.

Småländsk skog

Hållbarhet och kvalitet

Ett hållbart fönsterbyte

Att byta fönster handlar om att skapa en långsiktig lösning för ditt hem, där hållbarhet och kvalitet går hand i hand. Hela vägen från tillverkningen av dina nya fönster, tills de sitter på plats i ditt hem. Så här arbetar vi med hållbarhet och kvalitet.

Montör framför ett fönster

Vår historia

Fönsterbyten sen 1990

Vi har bytt fönster i svenska hem sen 1990. Över 30 års erfarenhet av att byta fönster. Det här är vår historia.

Elitfönsters fabrik i Småland

Småländskt hantverk

Sedan 1924

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa dörrar och fönster från Elitfönsters och Diplomats egna fabriker i Småland. Tillverkade med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i hundra år.

Vi är en del av Inwido

Europas ledande fönsterkoncern

Inwido förbättrar människors liv inomhus med fönster och dörrar. Som Europas ledande fönsterkoncern är Inwidos affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar, via en decentraliserad struktur och med fokus på den konsumentdrivna marknaden, för att långsiktigt växa hållbart, organiskt samt genom förvärv.

Inwido består av 34 affärsenheter med cirka 4 700 anställda i tolv länder. 2023 omsatte koncernen 9 miljarder kronor med en operationell EBITA-marginal på 11,4 procent. Inwido är sedan 2014 noterat på Nasdaq Stockholm.