Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu:

Vad kan du hjälpa våra kunder med?
Extrajobb kundservice

Gillar du att prata med folk? Är du bra på att lyssna? Har du en förmåga att få andra att känna sig trygga – och en fallenhet för att förstå kundens behov? Tror du att man säljer bäst genom att leverera överlägsen service? Då är du rätt person för att bli kundrådgivare på Elitfönster På Plats!

Vad gör jag som kundrådgivare?

Som kundrådgivare på Elitfönster På Plats finns du här för våra kunder. som besöker www.elitfonsterpaplats.se eller Elitfönster Webbutik. Du svarar på kundernas frågor och funderingar, stöttar - och säljer.

Du kommer till exempel att:

  • Hjälpa kunder via framförallt chatt, men även på mail och telefon.
  • Bistå kunder med produktrådgivning, hantera bokningar och svara på orderrelaterade frågor.
  • Leverera trygghet och guida till köp.
  • Se över kunders behov och komma med förbättringsförslag.

Som kundrådgivare ingår du i ett team inom Digital Försäljning-avdelningen. Här ansvarar varje teammedlem för att leverera trygghet och personlig service vid varje kundmöte. Tjänsten är i huvudsak förlagd till dagtid men du behöver även vara bekväm med att jobba eftermiddagar, kvällar och helger för att matcha kundernas behov. Du kommer sitta på huvudkontoret i Jönköping och på sikt kan arbete på distans bli möjligt. Vi avser för tillfället att ta in 2-3 personer i teamet, på en omfattning upp till 25%. Du kommer ha stor möjlighet att anpassa dina arbetspass för att fungera med en annan huvudsysselsättning.

Vem söker ni?

Vi tror att du är i början av dina högskolestudier och vill arbeta vid sidan av för att få härliga kollegor och mer arbetslivserfarenhet. Du är en lyhörd och ansvarstagande person med fingertoppskänsla för hög service, som förstår vad som krävs för att göra kunder nöjda. Du motiveras av att lösa kundernas problem och sporras av att driva försäljning.

För att hjälpa våra kunder är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och behagligt sätt så att andra förstår. Därför krävs det att du är duktig på att uttrycka dig på svenska, i både tal och skrift. Du behöver vara bekväm med digitala arbetsverktyg och att arbeta i olika datasystem. Har du jobbat med kundservice tidigare, gärna inom e-handel, är det meriterande.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper; att du har en naturlig känsla för service och kan bidra till ett gott arbetsklimat i gruppen.

Varför Elitfönster På Plats?

Elitfönster På Plats är ett koncept från Elitfönster, Sveriges största fönsterleverantör. Fokus ligger på försäljning till privatkunder som har, eller vill byta till fönster och dörrar från Elitfönster. Vi erbjuder kompletta dörr- och fönsterbyten till villaägare samt en webbutik där kunder kan komplettera sina Elitfönsterprodukter med solskydd och tillbehör.

Här får du vara en del av ett litet företag i en stor organisation med ledande position på marknaden. Med framåtanda, driv och nytänk levererar vi ett koncept som ligger i framkant för branschen. Att jobba hos oss innebär att du är en i gänget, en viktig del av affären och har chans att påverka. Tillsammans håller vi professionellt men högt i tak och vi värdesätter att alla kan vara sig själva. Dina kollegor är engagerade, sociala och hjälper dig komma igång på nolltid! Vi satsar långsiktigt på våra medarbetare och hjälper dig gärna att till exempel hitta praktikplats.

Elitfönster På Plats är en del av börsnoterade Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2018 omsatte Inwido 6,7 miljarder kronor och hade en operationell EBITA-marginal på 9,9 procent. Totalt finns cirka 4 500 anställda i koncernen, som har verksamheter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike.

Hur söker jag?

Skicka din ansökan till karriar@elitfonsterpaplats.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat.