Så fungerar det

Det ska vara enkelt att byta fönster och dörrar. Därför lanserar Elitfönster nu konceptet Elitfönster På Plats. Vilket innebär att du kan få våra mest uppskattade fönster och dörrar levererade och monterade utan att du behöver göra något mer än att beställa dem. Resten ordnar vi.

Du får alltid ett fast pris på hela fönsterbytet. I det fasta priset ingår både kostnad för produkter och montaget, men också tillbehör och lister och foder. 

Hembesök eller webbutiken?

Hos oss kan du antingen byta fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare, då kommer en kunnig rådgivare kostnadsfritt hem till dig, rekommenderar produkter, mäter dina fönster och ger dig en offert på vad hela bytet kostar. Ditt andra alternativ är att mäta själv, och skapa din egen offert i vår webbutik

Vi är alltid med dig genom hela bytet

När dina fönster och dörrar är tillverkade levererar vi direkt till din bostad. Våra certifierade montörer sköter hela montaget och allt det praktiska runt omkring. De tar bort dina gamla fönster och dörrar och monterar in de nya måttbeställda produkterna. Ingår gör också uppsättning av lister, smygar och foder, samt plåtarbeten. När allt är på plats gör vi en grovstädning. 

Dessutom får du garanti både på fönster, dörrar och montage. Bekvämt, enkelt och tryggt.