Så här fungerar Elitfönster På Plats

Hur fungerar ett fönsterbyte?

Det ska vara enkelt att byta fönster och dörrar. Därför presenterar Elitfönster helhetskonceptet Elitfönster På Plats. Få Elitfönsters och Diplomats populäraste fönster och dörrar levererade och monterade, utan att du behöver göra något mer än att beställa. Resten ordnar vi. Alltid kostnadsfri offert med ett fast pris på hela dörr- och fönsterbytet, utan köpkrav.

I ett projekt med Elitfönster På Plats ingår allt - från produkter och material till transport och montering.  Du kan luta dig tillbaka och se på. Vi löser detta.

1. Hur vill du beställa ditt fönsterbyte?

Oavsett hur du väljer att beställa ditt fönsterbyte är vi på Elitfönster På Plats med dig hela vägen. Vi tar ansvar för att det blir rätt mätt, montera och garanterat.
Beroende på dina preferenser och var du bor så har vi tre olika alternativ för hur du kan göra din beställning:

Gör ditt fönsterbyte på webben

Gör ditt fönsterbyte på webben

Vill du sitta i lugn och ro hemma medan du själv mäter och plockar ihop din offert online? Upptäck vår digitala dörr- och fönsterbyggare!

Beställ online
Vi kommer hem till dig

Vi kommer hem till dig

Vill du ha kostnadsfri rådgivning och hjälp med att mäta fönstren på plats i ditt hem? Ta hjälp av en av våra lokala fönsterrådgivare!

Boka hembesök
Besök din återförsäljare

Besök din återförsäljare

Vill du se och känna på produkterna samtidigt som en expert assisterar i din beställning? Besök en av våra utvalda återförsäljare i bygghandeln!

Hitta återförsäljare

2. Bygg din offert

Med Elitfönster På Plats vet du alltid vad hela dörr- eller fönsterbytet kostar, innan du beställer. Oavsett om du vill bygga din offert själv eller med hjälp, får du alltid ett fast pris på hela bytet.

Börja med att mäta de fönster och dörrar du vill byta. Har du valt Hembesök hjälper din lokala rådgivare dig; annars fixar du det själv. Det är enkelt, vi förklarar hur! Vår montör kontrollerar alltid efteråt att det blivit rätt. Utifrån måtten bygger du sen i lugn och ro din offert genom att välja dina nya produkter och anpassa dem för dina behov. Behöver du får du råd och stöd från din lokala kontakt, från experterna hos våra utvalda återförsäljare eller från rådgivare online.

Offerten är alltid kostandsfri, utan köpkrav och dolda avgifter.

3. Kontrollmätning

För att du ska känna dig trygg med att allt stämmer gör vi en kostnadsfri kontrollmätning. Då kommer montören hem till dig för att svara på frågor och kontrollera att allt blir rätt för just ditt hem. Vi har alltid måttansvaret.

Har du byggt offerten för ditt dörr- och fönsterbyte via en återförsäljare eller själv online gör vi kontrollmätningen innan du beställer. Då kan vi uppdatera din offert med rätt mått innan du bestämmer dig och du vet alltid vad hela dörr- och fönsterbytet kommer kosta.

4. Produktion

När du bekräftat din order och vi kontrollerat att allt stämmer tillverkar vi dina fönster och dörrar. Våra egna fabriker i Småland bygger dina produkter på beställning, specifikt för dig.

Läs mer om vårt småländska hantverk här.

Läs om hantverket

5. Leverans och montering

Våra fönster och dörrar levereras direkt från fabrik hem till dig. Du får leveransdatumet i god tid i förväg. Allt du behöver göra är se till att det finns någonstans att lasta av och att ta emot leveransen. Resten fixar vi.

Våra certifierade montörer sköter hela monteringen och allt det praktiska runt omkring. De tar bort dina gamla fönster och dörrar, innan de bär in och monterar dina nya måttbeställda produkterna. Ingår gör också uppsättning av lister, smygar och foder, samt plåtarbeten. När allt är på plats gör vi en grovstädning.

Läs mer om monteringen här

Läs om montaget

6. Slutkontroll

När produkterna sitter på plats går vi tillsammans igenom allting och gör en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet - fönster, dörrar, montaget och tillbehör.

Ett tryggt dörr- och fönsterbyte. Mätt, monterat - garanterat.