Välj Elitfönster På Plats

Ett fönsterbyte med många fördelar

Elitfönster På Plats gör det enkelt att byta fönster. Vi fixar det helt enkelt åt dig. Du slipper själv göra inköp av material, du behöver inte lyfta tunga fönster och inte heller hitta rätt snickare. Allt du behöver göra är att vända dig till oss, så sköter vi resten. Det här är varför du ska välja Elitfönster med montage.

Fönstermontör står framför ett fönster

Därför ska du göra ditt fönsterbyte med Elitfönster På Plats

 

Att byta fönster är en stor investering, men det är en investering som lönar sig i längden. När du väljer att göra ditt fönsterbyte med Elitfönster På Plats kan du vara säker på att du får marknadens bästa produkter från Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare - monterade av utbildade montörer. Det förklarar också varför vi har väldigt nöjda kunder. Häng med när vi förklarar mer.

Rådgivare från Elitfönster På Plats med kund

1. Sveriges nöjdaste kunder

Vi vill vara det självklara valet för dig som ska byta fönster och dörrar. Och vårt mål är att du ska bli nöjd med hela din upplevelse av Elitfönster På Plats. Därför är vi väldigt glada över att få ha Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot.

Tack vare att våra kunder delar med sig av sina upplevelser kan vi lyssna, utvärdera och ständigt bli bättre. Det ska ju vara enkelt, tryggt och bekvämt att byta fönster. Och framför allt; du ska få stor glädje av dina nya fönster och dörrar, som kommer hålla i många år framöver.

Upptäck vad våra kunder tycker om oss

Det här kan du förvänta dig av ditt fönsterbyte

Vi är väldigt glada över att ha hjälpt hundratals nöjda kunder att byta fönster. Vi prioriterar trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Upptäck vad våra kunder tycker om sina fönsterbyten.

Montör framför ett fönster

2. Certifierat montage

Vi är väldigt stolta över att vara först i vår bransch med ett certifierat montage. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund en extra nivå av kvalitet, hållbarhet och trygghet när du byter fönster och dörrar med oss. Du behöver därför inte chansa på montören, och kan helt enkelt lita på att ditt fönsterbyte utförs med omsorg.

Kund vid ett Elitfönster

3. Marknadens bästa produkter

Dina fönster och dörrar ska tåla väder och vind under många år. Med Elitfönster får du testvinnande kvalitetsprodukter med upp till 30 års garanti.

Skälet till att Elitfönster ofta vinner tester är enkelt. Samtliga delar är noga utvalda och testade – från den stora karmen ner till minsta skruv. Tillsammans får du därför en gedigen och hållbar produkt.

Arbetare från fabriken

4. Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare

Hållbarheten har alltid varit viktig. Målsättningen är att våra produkter ska tillföra större klimatnytta under användningen än den klimatpåverkan som orsakas för att tillverka dem. Därför deklarerar vi alltid de material vi använder i våra fönster. Allt som påverkar kretsloppet redovisas öppet. Idag har vi marknadens bästa miljövarudeklarationer och mycket låga klimatavtryck sett till hela livscykeln.

Fler fördelar

Ett bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte

På dina villkor

Beställ när och där det passar dig. Elitfönster På Plats byter fönster i hela Sverige. Vi finns på din ort, genom våra lokala fönsterrådgivare som gärna kommer hem till dig för att ge råd kring ditt fönsterbyte och alltid är redo med en offert. Vi finns i butik, där Elitfönster På Plats erbjuds hos flera anslutna återförsäljare inom bygghandeln så att du kan titta på produkterna samtidigt som du diskuterar med en butikssäljare. Och vi finns online, där du som vill använda webben för att beställa fönsterbytet i din egen takt kan bygga din offert direkt på vår webbplats. Vi vill göra det enkelt för dig att byta fönster.

Perfekt passform

Alla hus är olika. Då behöver dina fönster också vara det. På Elitfönster På Plats har vi inga standardfönster på lager. Vi använder oss av måttanpassade fönster och dörrar, som beställs och tillverkas efter förutsättningarna i just ditt hus. Därför kan du vara säker på att dina nya fönster passar hålet efter den produkt vi byter ut. Elitfönster På Plats ändrar inte på ditt hem för att passa fönstren - Elitfönster tillverkar fönster som passar ditt hem.

Fast pris

Innan du beställer av oss får du alltid en offert med ett fast pris, på hela fönsterbytet. Du behöver aldrig betala någon handpenning. Det krävs mycket material och utrustning för att byta fönster. Hos oss ingår det i priset. Offerten ger dig ett paketpris på produkter, material, leverans och montage. När du byter fönster med Elitfönster På Plats vet du att allt som behövs ingår i paketet - och att kostnaderna inte skenar iväg under arbetets gång.

Alltid kontrollmätning

Eftersom varje fönster du byter med oss måttanpassas och tillverkas på beställning så är det viktigt att måtten blir rätt. Därför kommer vi alltid och kontrollmäter dina gamla fönster innan vi skickar in beställningen på de nya till Elitfönsters fabrik. Oavsett om du tar hjälp av en fönsterrådgivare eller om du beställer själv online tar vi på oss måttansvaret. Blir det fel fixar vi det. När du byter fönster med Elitfönster På Plats ska du vara trygg med att dina nya fönster kommer passa.

Montage ingår

Konceptet Elitfönster På Plats är Elitfönster med montage. Det ingår alltid. Du behöver inte oroa dig för att hitta duktiga snickare som du litar på - det räcker med att du litar på oss. Vi utbildar själva utvalda fönstermontörer runt om i Sverige, för att veta att de kan byta fönster med högsta kvalitet. Ett komplett fönsterbyte, för alla bekväma.

Generösa garantier

Elitfönster vet att fönstren kommer hålla. Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade. Därför vågar vi ge generösa garantier. Beroende på vilka fönster du väljer får du upp till 30 års garanti från Elitfönster. Och när du byter fönster med Elitfönster På Plats får du dessutom 3 års garanti på montaget. Ett tryggt fönsterbyte, helt enkelt.