Välj Elitfönster På Plats

Ett fönsterbyte med många fördelar

Elitfönster På Plats gör det enkelt att byta fönster. Vi fixar det helt enkelt åt dig. Du slipper själv göra inköp av material, du behöver inte lyfta tunga fönster och inte heller hitta rätt hantverkare. Allt du behöver göra är att vända dig till oss, så sköter vi resten. Det här är varför du ska välja Elitfönster med montage från Elitfönster På Plats.

Fönstermontör står framför ett fönster

PÅ DINA VILLKOR

Beställ när och där det passar dig.

Elitfönster På Plats byter fönster i nästan hela Sverige. Vi finns på din ort, genom våra lokala franchisetagare som gärna kommer hem till dig för att ge råd kring ditt fönsterbyte och alltid är redo med en offert. Vi finns i butik, där Elitfönster På Plats erbjuds hos flera anslutna Elitfönster-återförsäljare inom bygghandeln så att du kan titta på produkterna samtidigt som du diskuterar med en butikssäljare. Och vi finns online, där du som vill använda webben för att beställa fönsterbytet i din egen takt kan bygga din offert direkt i e-handeln på vår webbplats. Vi vill göra det enkelt för dig att byta fönster.

PERFEKT PASSFORM

Alltid måttanpassade fönster, tillverkade på beställning.

Alla hus är olika. Då behöver fönstren vara det också. På Elitfönster På Plats har vi inga standardfönster på lager. Vi använder oss bara av måttanpassade fönster och dörrar, som beställs och tillverkas efter förutsättningarna i just ditt hus. Det gör att när du väljer att byta fönster med oss kan du vara säker på att få ett fönster eller en dörr som passar perfekt i hålet efter den produkten vi byter ut. Elitfönster På Plats ändrar inte på ditt hem för att passa fönstren - Elitfönster tillverkar fönster som passar ditt hem.

FAST PRIS

Paketpris på hela fönsterbytet.

Innan du beställer av oss får du alltid en offert med ett fast pris, på hela fönsterbytet. Du behöver aldrig betala någon handpenning. Det krävs mycket material och utrustning för att byta fönster. Hos ingår det i priset. Offerten ger dig ett paketpris på produkter, material, leverans och montage. När du byter fönster med Elitfönster På Plats vet du att allt som behövs ingår i paketet - och att kostnaderna inte skenar iväg under arbetets gång.

ALLTID KONTROLLMÄTNING

Vi tar ansvar för måtten.

Eftersom varje fönster du byter med oss måttanpassas och tillverkas på beställning så är det viktigt att måtten på fönstren blir rätt. Därför kommer vi alltid och kontrollmäter dina gamla fönster innan vi skickar in beställningen på de nya till Elitfönsters fabrik. Oavsett om du tar hjälp av en fönsterrådgivare eller om du beställer själv online tar vi på oss måttansvaret. Blir det fel fixar vi det. När du byter fönster med Elitfönster På Plats ska du vara trygg med att fönstren kommer passa.

MONTAGE INGÅR

Elitfönster med montage - alltid.

Konceptet Elitfönster På Plats är Elitfönster med montage. Det ingår alltid. Du behöver inte oroa dig för att hitta duktiga snickare som du litar på - det räcker med att du litar på oss. Vi utbildar själva utvalda fönstermontörer runt om i Sverige, för att veta att de kan byta fönster med högsta kvalitet. Ett komplett fönsterbyte, för alla bekväma.

SMÅLÄNDSKT HANTVERK

Svenska fönster direkt från Småland.

Både Diplomat och Elitfönster utvecklar och tillverkar våra fönster och dörrar själva, i våra egna svenska fabriker i Småland. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Vi kan det här med att tillverka tåliga fönster i trä som är anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.

GENERÖSA GARANTIER

Vi garanterar både fönstren och montaget.

Elitfönster vet att fönstren kommer hålla. Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade. Därför vågar vi ge generösa garantier. Beroende på vilka fönster du väljer får du upp till 30 års garanti från Elitfönster. Och när du byter fönster med Elitfönster På Plats får du dessutom 3 års garanti på montaget. Ett tryggt fönsterbyte, helt enkelt.

ROT-AVDRAG

Vi hjälper dig med ROT-ansökan.

Om du har rätt till ROT kan du få avdrag på arbetskostnaden upp till 30%, eller 50 000kr när du väljer att byta fönster med Elitfönster På Plats. Vi hjälper dig med ansökan till Skatteverket.

FINANSIERING VIA SVEA

Delbetala eller betala allt direkt - det är upp till dig.

När du byter dina fönster med Elitfönster På Plats har du möjlighet att välja en finansieringslösning från SVEA. De gör det möjligt att delbetala ditt fönsterbyte med en fast månadskostnad och du kan när som helst göra din slutbetalning, utan extra kostnad. Självklart kan du även finansiera ditt fönsterbyte på annat sätt, om du hellre vill det.

Elitfönsters fabrik i Småland

Småländskt hantverk

Fönster och dörrar från Småland

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa dörrar och fönster från Elitfönsters och Diplomats egna fabriker i Småland. Tillverkade med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år.