Välj Elitfönster På Plats

Ett fönsterbyte med många fördelar

Varför välja oss för ditt fönsterbyte? Det här är varför du ska välja Elitfönster med montage.

Montör antecknar i ett block

Därför ska du välja Elitfönster På Plats

När du väljer att göra ditt fönsterbyte med Elitfönster På Plats kan du vara säker på att du får marknadens bästa produkter från Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare - monterade av utbildade montörer. Det förklarar också varför vi har väldigt nöjda kunder.

Rådgivare från Elitfönster På Plats med kund

1. Sveriges nöjdaste kunder

Vi vill vara det självklara valet för dig som ska byta fönster och dörrar. Och vårt mål är att du ska bli nöjd med hela din upplevelse av Elitfönster På Plats. Därför är vi väldigt glada över att få ha Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot.

Tack vare att våra kunder delar med sig av sina upplevelser kan vi lyssna, utvärdera och ständigt bli bättre. Det ska ju vara bekvämt, enkelt och tryggt att byta fönster.

Kundomdömen

Utforska vad våra kunder tycker om oss

Vi är väldigt glada över att ha hjälpt hundratals nöjda kunder att byta fönster. Vi prioriterar trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Upptäck vad våra kunder tycker om sina fönsterbyten.

Montör framför ett fönster

2. Certifierat montage

Vi är väldigt stolta över att vara först i vår bransch med ett certifierat montage. Det innebär att vi kan erbjuda dig som kund en extra nivå av kvalitet, hållbarhet och trygghet när du byter fönster med oss. Du kan helt enkelt lita på att våra montörer hanterar ditt fönsterbyte med omsorg.

Kund vid ett Elitfönster

3. Marknadens bästa produkter

Dina fönster och dörrar ska tåla väder och vind under många år. Med Elitfönster får du testvinnande kvalitetsprodukter med upp till 30 års garanti.

Skälet till att Elitfönster ofta vinner tester är enkelt. Samtliga delar är noga utvalda och testade – från den stora karmen ner till minsta skruv. Tillsammans får du därför en gedigen och hållbar produkt.

Arbetare från fabriken

4. Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare

Hållbarheten har alltid varit viktig. Målsättningen är att våra produkter ska tillföra större klimatnytta under användningen än den klimatpåverkan som orsakas för att tillverka dem. Därför deklarerar vi alltid de material vi använder i våra fönster. Allt som påverkar kretsloppet redovisas öppet. Idag har vi marknadens bästa miljövarudeklarationer och mycket låga klimatavtryck sett till hela livscykeln.

Fler fördelar

Ett bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte

På dina villkor

Beställ när och där det passar dig. Elitfönster På Plats byter fönster i hela Sverige och vi finns lokalt nära dig på din ort. Våra lokala fönsterrådgivare kommer gärna hem till dig för att ge råd kring ditt fönsterbyte och är alltid redo med en offert. Vi vill göra det enkelt för dig att byta fönster.

Perfekt passform

Alla hus är olika. Då behöver dina fönster också vara det. Vi använder oss av måttanpassade fönster och dörrar, som beställs och tillverkas efter förutsättningarna i just ditt hus. Därför kan du vara säker på att dina nya fönster passar hålet efter den produkt vi byter ut.

Fast pris

Du får alltid en offert med ett fast pris, på hela fönsterbytet. Hos oss ingår allt som behövs för att byta fönster i priset. Offerten ger dig ett paketpris på produkter, material, leverans och montage. Du kan därför vara säker på att allt som behövs ingår i paketet - och att kostnaderna inte skenar iväg.

Alltid kontrollmätning

Eftersom varje fönster du byter med oss måttanpassas och tillverkas på beställning är det viktigt att måtten blir rätt. Därför kommer vi alltid och kontrollmäter dina gamla fönster. Vi tar på oss måttansvaret, du kan därför känna dig trygg med att dina nya fönster kommer att passa.

Montage ingår

Konceptet Elitfönster På Plats är Elitfönster med montage. Det ingår alltid. Du behöver inte oroa dig för att hitta duktiga snickare som du litar på - det räcker med att du litar på oss. Vi utbildar själva utvalda fönstermontörer runt om i Sverige, för att veta att de kan byta fönster med högsta kvalitet.

Generösa garantier

Elitfönster vet att fönstren kommer hålla. Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade. Därför vågar vi ge generösa garantier. Beroende på vilka fönster du väljer får du upp till 30 års garanti från Elitfönster. Och när du byter fönster med Elitfönster På Plats får du dessutom 3 års garanti på montaget.

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på dörr- och fönsterbyte

Våra lokala fönsterrådgivare hjälper dig gärna. När du bokar ett gratis hembesök får du kostnadsfri rådgivning och offert på ett komplett fönsterbyte.

Fönsterrådgivare från Elitfönster På Plats

Det här ingår

En helhetslösning för ditt hem

Vi tycker att det ska vara enkelt att byta fönster. Därför fixar vi det helt enkelt åt dig. Du slipper själv göra inköp av material, du behöver inte lyfta tunga fönster och inte heller hitta rätt montör. Allt du behöver göra är att vända dig till oss, så sköter vi resten. Läs mer om vad som ingår när du byter fönster med oss.