Småländskt hantverk

Fönster och dörrar från Småland

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa dörrar och fönster från Elitfönsters och Diplomats egna fabriker i Småland. Tillverkade med kvalitet, kunskap och omtanke från hjärtat av Småland i snart 100 år.

Fönster för alla olika

Elitfönster På Plats är ett helhetskoncept från Elitfönster. Hos oss vet du att du alltid får fönster från Elitfönster och ytterdörrar från Diplomat som är utvecklade och tillverkade i Sverige.

Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder - från slott till koja. Elitfönster kan det här med att tillverka tåliga fönster i trä, som är anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.

Hela Sveriges fönster

Ett fönster är inte bara något du ska titta ut genom. Det ska tåla väder och vind under många år och dessutom hålla värmen inne och tjuven ute. Därför ska du ställa höga krav på dina fönster.

Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade – från den stora, bärande karmen ner till minsta skruv. Tillsammans skapar de en gedigen och slittålig produkt.

Perfekt passform

Alla hus är olika. Genom Elitfönster På Plats får du alltid måttanpassade fönster och dörrar. Det är därför vi alltid kontrollmäter innan vi börjar tillverka de nya produkterna för ditt hem. Det gör att du får fönster eller dörrar som passar perfekt i hålet efter den produkten vi byter ut. Vi behöver inte minska det befintliga fönsterhålet, vilket gör en stor skillnad för helhetsintrycket av ditt hus efter fönsterbytet. Fönster för alla olika, helt enkelt.

En fönstermontör mäter fönster En fönstermontör mäter fönster

Så fungerar det

Ett fönsterbyte, steg för steg.

Upptäck hela guiden
1

Dröm och planera

Hur ser dina drömfönster ut?

Du har kanske redan en idé? I så fall kan du bygga ihop ditt fönster eller din dörr direkt i vårt digitala offertverktyg. Eller, så kan du inspireras av hur andra gjort, i vårt inspirationsbibliotek.

2

Välj och beställ

Beställ som det passar dig

Beställ en offert direkt online, besök en återförsäljare eller boka ett hembesök med en av våra fönsterrådgivare. Du får alltid en offert på ett komplett fönsterbyte.

3

Leverans och montage

Låt oss göra jobbet!

Vi tar hand om resten. Vi tillverkar, levererar och våra utbildade montörer sätter dina fönster på plats. Du får alltid garanti på både produkter och montage. Här förklarar vi hur det fungerar.