Certifierat montage

Ett tryggt fönsterbyte

Det är inte bara dina fönster som ska hålla en hög kvalitet, montaget är minst lika viktigt. Därför är vi väldigt stolta över att vara först och unika i vår bransch med ett certifierat montage. När du väljer oss för ditt fönsterbyte kan du helt enkelt känna dig trygg med att dina fönster monteras på bästa sätt.

Montör från Elitfönster På Plats

Sveriges enda certifierade dörr- och fönsterbyte

Vi är unika i vår bransch med ett certifierat montage, det är vi stolta över. Genom att vårt montage är certifierat kan vi erbjuda dig som kund en extra nivå av kvalitet, hållbarhet och trygghet när du byter fönster och dörrar med oss. Låt oss utforska alla fördelar, och vad det innebär för dig.

Närbild på ett Elitfönster

Varje detalj hanteras med omsorg

När du byter fönster med oss kan du vara säker på att varje detalj i ditt fönsterbyte hanteras med omsorg. Från tätning omkring dina fönster till placering av fönsterbleck och smyg - som utförs med ett noga öga för detaljer. Anpassat för just ditt hem och dina önskemål.

Två montörer bär ett fönster

Alltid utbildade montörer

Våra montörer har lång erfarenhet av att byta fönster. Och som en extra trygghet för dig går dem dessutom en utbildning av Elitfönster På Plats. Du kan därför känna dig trygg med att ditt fönsterbyte utförs på rätt sätt. Vi vill helt enkelt att du ska veta att du kan lita på oss och att vi är en långsiktig partner i ditt fönsterbyte.

Så här går utbildningen till

01

Även om våra montörer har lång erfarenhet av att byta fönster får de alltid en utbildning i våra produkter och hur de ska monteras. Där visar vi exempelvis hur fönsterbleck ska sättas och hur foder monteras på bästa sätt. Vi går också igenom hur ett projektavslut ska gå till, vilka garantier vi erbjuder och bemötande av våra kunder.

02

Våra montörer genomgår sedan tester, där vi bedömer slutresultatet efter de krav och normer vi har, och såklart boverkets byggregler. Efteråt får de ett bevis av oss, som behöver förnyas efter en viss period. På så vis kan du känna dig trygg med att du får en hög kvalitet på montaget - och att kunskapen alltid är uppdaterad.

03

Slutligen behöver våra montörer även ha ett bolag som är registrerat i Sverige för F-skatt, och som arbetsgivare hos Skatteverket. Det är ett krav vi har för att du ska känna dig trygg med de personer som arbetar i ditt hem.

Montör som installerar ett fönster

Ett hållbart fönsterbyte med lång livslängd

Våra montörer följer branschstandarder och riktlinjer för hur fönster ska monteras. På så vis får du ett hållbart fönsterbyte, som är anpassat efter ditt hus förutsättningar. Det gör inte bara att dina fönster fungerar på bästa sätt, det förlänger också deras livslängd och minskar risken för framtida problem. Vilket sparar dig både tid och pengar.

Fönsterrådgivare vid ett retrofönster

Generösa garantier på hela fönsterbytet

När du väljer ett certifierat montage kan du känna dig trygg med att du får en pålitlig och hållbar lösning. Dessutom får du generösa garantier på hela fönsterbytet. Det ger dig en extra trygghet om att både montaget och dina nya fönster håller en hög kvalitet. Ett tryggt fönsterbyte, helt enkelt.

Vi är certifierade av RISE

Elitfönster På Plats är certifierat enligt miljöledningssystemet ISO 14001:2004 och kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2015. Certifikaten innebär att vi har öppnat vårt miljöledningssystem och kvalitetledningssystem för återkommande revisioner. Vid revision granskas vårt arbete med miljö och kvalitet av en oberoende revisor.

Sveriges nöjdaste kunder

Våra kundomdömen

Vi är väldigt glada över att ha Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot. Upptäck vad våra kunder tycker om oss och vad du kan förvänta dig av ditt fönsterbyte.

Montör antecknar i ett block Montör antecknar i ett block

Våra fördelar

Ett bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte

Våra fördelar
1

Hög kundnöjdhet

Sveriges nöjdaste kunder

När du byter fönster med oss gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd med upplevelsen. För oss är nöjda kunder kärnan i allt vi gör. Därför är vi väldigt stolta över att ha Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot.

2

Montage av hög kvalitet

Certifierat montage

Vi är unika i vår bransch med ett certifierat montage, en extra trygghet för dig när du ska byta fönster. Vi utbildar själva utvalda fönstermontörer runt om i Sverige, för att veta att de kan byta fönster med högsta kvalitet.

3

Fönster som är bäst i test

Marknadens bästa fönster

Vill du också ha fönster som är bäst i test? Våra fönster testas noga. Det gör att vi vågar lämna 30 års garanti, vi vet att de håller längre än så. Med hundra års erfarenhet av fönster är det kanske inte så konstigt att vi vinner tester.

4

Vi ger mer än vi tar

Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare

Hållbarheten har alltid varit viktig för oss, därför redovisar vi allt som påverkar kretsloppet öppet. Idag har vi marknadens bästa miljövarudeklarationer och mycket låga klimatavtryck sett till hela livscykeln.