Det här ingår

Komplett dörr- och fönsterbyte

Hos Elitfönster På Plats får du alltid pris på ett komplett fönster- och dörrbyte. Demontering av gamla fönster och dörrar - och givetvis monteringen av dina nya produkter. I priset ingår också allt kringmaterial, både utvändigt och invändigt. Till exempel inkluderas lister, foder, monteringsartiklar, råplan, isolerande material och fönsterbleck. Likaså är leveransen, arbetskostnader och resor inräknade i det slutgiltiga priset.

Det här ingår i priset

  • Produkter (Dina fönster och dörrar)
  • Specialmått (Vi tar ansvar för måtten)
  • Kringmaterial (Lister, foder, skruv, isolering, fönsterbläck och så vidare)
  • Hemleverans
  • Montaget (Rese- och arbetskostnader för våra montörer)
  • Grovstädning
  • Bortforsling av gamla produkter

 

Där här ingår inte:

  • Slutmålning av råplan (kommer grundmålade)
  • Slutmålning av skruv- och spikhuvuden

Monteringen utförs av våra utbildade och certifierade montörer. Våra fönster tillverkas av skickliga hantverkare i Elitfönsters egna fabriker i Småland. Elitfönster är en del av Europas största fönsterproducent med över 90 års erfarenhet.

Se priset direkt online

I vårt digitala offertverktyg kan du bygga din egen offert på ett dörr- eller fönsterbyte.

Där, när du väljer ditt fönster eller din dörr ser du ett pris direkt på Produktsidan. Det är priset för monterat produkt ; det vill säga kostnad för produkten och arbetskostnaden för att montera just den, minus rot-avdrag. I Ordersammanställningen ser du samtliga produkter du valt samt detaljer för de tillval och konfigurationer du gjort. Här ser du även en fast Startavgift på 4 450 kr, som tillkommer en gång per order oavsett hur många produkter du väljer. Startavgiften täcker fasta kostnader för projektet i sin helhet så som kontrollmätning, frakt, bortforsling av byggavfall, resor, slutkontroll, m.m. Startavgiften är inte ROT-grundande. Totalpriset är priset för dina monterade produkter, plus startavgift och per automatik minus ROT-avdrag. Kan, eller vill du inte utnyttja ROT-avdraget klickar du ur den rutan och Totalpriset justeras därefter.

Utforska vårt digitala offertverktyg

En fönstermontör mäter fönster En fönstermontör mäter fönster

Så fungerar det

Ett fönsterbyte, steg för steg.

Upptäck hela guiden
01

Dröm och planera

Hur ser dina drömfönster ut?

Du har kanske redan en idé? I så fall kan du bygga ihop ditt fönster eller din dörr direkt i vårt digitala offertverktyg. Eller, så kan du inspireras av hur andra gjort, i vårt inspirationsbibliotek.

02

Välj och beställ

Beställ som det passar dig

Beställ en offert direkt online, besök en återförsäljare eller boka ett hembesök med en av våra fönsterrådgivare. Du får alltid en offert på ett komplett fönsterbyte.

03

Leverans och montage

Låt oss göra jobbet!

Vi tar hand om resten. Vi tillverkar, levererar och våra certifierade montörer sätter dina fönster på plats. Du får alltid garanti på både produkter och montage. Här förklarar vi hur det fungerar.