Det här ingår i ditt fönsterbyte

En helhetslösning för ditt hem

Med Elitfönster På Plats får du en komplett helhetslösning när du ska byta fönster. Vi arbetar under ledorden ”Mätt, monterat och garanterat” vilket innebär att vi tar hand om hela fönsterbytet från början till slut. Här får du en inblick i vad som ingår när du byter fönster med oss.

Fönsterrådgivare från Elitfönster På Plats

Ett komplett fönsterbyte

Hos Elitfönster På Plats får du alltid ett komplett fönster- och dörrbyte. Demontering av gamla fönster och dörrar och givetvis monteringen av dina nya produkter ingår. Det gör också allt kringmaterial, både utvändigt och invändigt. Till exempel inkluderas lister, foder, monteringsartiklar, råplan, isolerande material och fönsterbleck. Likaså ingår leveransen, arbetskostnader, resor och generösa garantier.

Mätt, monterat och garanterat

Småländska fönster och dörrar

Vi erbjuder högkvalitativa fönster från Elitfönster och ytterdörrar från Diplomat och SnickarPer. Tillverkade i Småland, i hundra år. Välj bland ett brett sortiment av modeller, stilar och tillval - som passar just ditt hem och dina behov.

Alltid kontrollmätning

Vi specialtillverkar dina nya fönster så att de passar just ditt hus, för en perfekt passform. Dessutom tar vi på oss måttansvaret och gör alltid en kontrollmätning, så du vet att dina nya fönster kommer att passa.

Allt kringmaterial

Allt kringmaterial som behövs för att byta fönster ingår i ditt fönsterbyte. Så som lister, foder, skruv, isolering, fönsterbleck med mera. Du behöver inte tänka på att köpa till något extra, vi ser till att allt som behövs finns på plats.

Leverans direkt från fabrik

Våra småländska fabriker tillverkar dina nya fönster och dörrar specifikt för dig. Och för att göra det så enkelt som möjligt ingår också hemleveransen av dina nya fönster och dörrar.

Komplett med montage

Våra erfarna montörer tar hand om hela fönsterbytet åt dig, från början till slut. Alla rese- och arbetskostnader ingår i priset, du behöver därför inte oroa dig för några dolda avgifter. Dessutom får du Sveriges enda certifierade montage.

Grovstädning och bortforsling av byggavfall

Efter att montaget är klart tar våra montörer hand om grovstädningen, och tar med sig skräpet när de går. De tar även hand om bortforslingen av dina gamla fönster och dörrar.

Dessutom får du generösa garantier

Vi vet att både våra produkter och montaget håller en hög kvalitet. Därför ingår generösa garantier på både fönster, dörrar och montaget. En extra trygghet för dig när du väljer Elitfönster På Plats för ditt fönsterbyte.

Våra garantier

Två montörer bär ett fönster

Ett fönsterbyte för alla bekväma

Att byta fönster med Elitfönster På Plats är bekvämt, enkelt och tryggt. Med vår helhetslösning får du produkter, hemleverans, montage, grovstädning och bortforsling av dina gamla fönster och dörrar – allt på samma offert. Vi tar helt enkelt hand om hela fönsterbytet åt dig, så att du kan tänka på annat. Alltid mätt, monterat och garanterat.

Montör antecknar i ett block Montör antecknar i ett block

Våra fördelar

Ett bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte

Våra fördelar
1

Hög kundnöjdhet

Sveriges nöjdaste kunder

När du byter fönster med oss gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd med upplevelsen. För oss är nöjda kunder kärnan i allt vi gör. Därför är vi väldigt stolta över att ha Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot.

2

Montage av hög kvalitet

Certifierat montage

Vi är unika i vår bransch med ett certifierat montage, en extra trygghet för dig när du ska byta fönster. Vi utbildar själva utvalda fönstermontörer runt om i Sverige, för att veta att de kan byta fönster med högsta kvalitet.

3

Fönster som är bäst i test

Marknadens bästa fönster

Vill du också ha fönster som är bäst i test? Våra fönster testas noga. Det gör att vi vågar lämna 30 års garanti, vi vet att de håller längre än så. Med hundra års erfarenhet av fönster är det kanske inte så konstigt att vi vinner tester.

4

Vi ger mer än vi tar

Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare

Hållbarheten har alltid varit viktig för oss, därför redovisar vi allt som påverkar kretsloppet öppet. Idag har vi marknadens bästa miljövarudeklarationer och mycket låga klimatavtryck sett till hela livscykeln.

Fönsterrådgivare från Elitfönster På Plats

Finansiera ditt fönsterbyte

Dela upp betalningen

När du byter fönster och dörrar med Elitfönster På Plats kan du enkelt och tryggt dela upp din betalning via SVEA. På det sätt som passar dig bäst. Finanseringen har förmånliga villkor och du kan när som helst lösa lånet eller amortera snabbare.

Fönsterrådgivare med ett anteckningsblock

Vad kostar det att byta fönster?

Det här påverkar priset

Det finns olika faktorer som påverkar vad ett fönsterbyte kostar. Exempelvis vilka fönster du väljer, ditt hus förutsättningar och hur du planerar att genomföra projektet. Här kan du läsa mer om vad som påverkar priset, och vad som är mest prisvärt.

ROT-avdrag

Upp till 50 000 kronor

Om du har rätt till ROT kan du få avdrag på arbetskostnaden upp till 30 %, eller 50 000 kronor när du väljer att byta fönster med Elitfönster På Plats. Vi hjälper dig med ansökan till Skatteverket.