Småländskt hantverk

Fönster för alla olika

Elitfönster På Plats är ett helhetskoncept från Elitfönster. Hos oss vet du att du alltid får fönster från Elitfönster och ytterdörrar från Diplomat som är utvecklade och tillverkade i Sverige.

Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder - från slott till koja. Elitfönster kan det här med att tillverka tåliga fönster i trä, som är anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.

Hela Sveriges fönster

Ett fönster är inte bara något du ska titta ut genom. Det ska tåla väder och vind under många år och dessutom hålla värmen inne och tjuven ute. Därför ska du ställa höga krav på dina fönster. 

Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade – från den stora, bärande karmen ner till minsta skruv. Tillsammans skapar de en gedigen och slittålig produkt. Elitfönster erbjuder tio års garanti på fönstrets funktion, tio år mot kondens mellan glasen i isolerrutan och trettio år mot röta på Elitfönster Original Alu.

Flera av våra fönstermodeller har både inbrottsförstärkt konstruktion, aluminiumbeklädd utsida och StormTiteTM – en försegling mot inträngande vind och fukt. 

Perfekt passform

Alla hus är olika. Genom Elitfönster På Plats får du alltid måttanpassade fönster och dörrar. Det är därför vi alltid kontrollmäter innan vi börjar tillverka de nya produkterna för ditt hem. Det gör att du får fönster eller dörrar som passar perfekt i hålet efter den produkten vi byter ut. Vi behöver inte minska det befintliga fönsterhålet, vilket gör en stor skillnad för helhetsintrycket av ditt hus efter fönsterbytet. Fönster för alla olika, helt enkelt.

Garanterat montage

I konceptet Elitfönster På Plats ingår montaget när du köper våra produkter. Vi utbildar och certifierar våra montörer själva. Det gör att vi kan garantera en hög kvalitet på montaget, för att ge dig ett säkert och tryggt fönsterbyte.

Läs mer om montaget