Inspiration

Upptäck dina drömfönster

Dags att byta fönster och dörrar? Här kan du utforska vårt bildbibliotek för att få idéer och inspiration inför ditt dörr- och fönsterbyte.

Produktkatalog på en fotölj

Utforska vår katalog

Vill du veta mer om våra produkter och bli inspirerad? Då kan du luta dig tillbaka och bläddra i vår produktkatalog digitalt.

Våra sociala medier

Upptäck våra kunders fönsterbyten

Hitta din drömdörr

Vilken dörr passar ditt liv?

Ytterdörren är en central del av ditt hem på flera sätt. Den är en passage som du använder dagligen och utgör även det första intrycket för dina gäster. Därför är det viktigt att välja din nya ytterdörr med omsorg.

Med Elitfönster På Plats kan du välja bland ett stort urval av ytterdörrar, alltid komplett med montage. Vi hjälper dig när det är dags för ett dörrbyte.

Svart ytterdörr på vit putsfasad
Matcha dörren med ditt hus

När du väljer ytterdörr är det viktigt att den harmonierar med ditt hem. Förnya din entré genom att välja något helt nytt eller fräscha upp den med en ytterdörr i samma stil som tidigare.

Röd ytterdörr
Ge din ytterdörr en personlig touch

Ge ditt hem en välkomnande känsla och unik karaktär. Med olika stilar, färger och detaljer kan du skapa en ytterdörr som speglar din unika smak och stil.

Ytterdörr i trä
Kombinera stil med funktion

Du passerar din ytterdörr varje dag och därför är det bra att fundera över vad du vill ha ut av den. Finslipa dina val med hjälp av olika tillval och kombinera stil med funktion.

Vit pardörr från Diplomat

Hitta rätt stil på din ytterdörr

Behöver du inspiration inför ditt dörrbyte? Här har vi samlat det du behöver veta för att välja rätt stil på din ytterdörr. Vi guidar dig genom olika material, kulörer, stilar och tillval på ytterdörrar.

Vit ytterdörr från Diplomat

Dörrväljaren

Designa din egna drömdörr

Utforska Dörrväljaren och låt dig inspireras. Välj bland flera olika dörrmodeller - som passar dig och ditt hem. Det är bara fantasin som sätter gränser, och med några knapptryck kan du skapa din egna personliga ytterdörr.

Kundomdömen

Så här tycker våra kunder om oss

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals nöjda kunder med sina fönsterbyten. Upptäck vad våra kunder säger om oss på Trustpilot och vad du kan förvänta dig när du väljer oss för ditt dörr- och fönsterbyte.

En fönstermontör mäter fönster En fönstermontör mäter fönster

Så fungerar det

Ett fönsterbyte, steg för steg.

Upptäck hela guiden
1

Dröm och planera

Hur ser dina drömfönster ut?

Du har kanske redan en idé? I så fall kan du bygga ihop ditt fönster eller din dörr direkt i vårt digitala offertverktyg. Eller, så kan du inspireras av hur andra gjort, i vårt inspirationsbibliotek.

2

Välj och beställ

Beställ som det passar dig

Beställ en offert direkt online, besök en återförsäljare eller boka ett hembesök med en av våra fönsterrådgivare. Du får alltid en offert på ett komplett fönsterbyte.

3

Leverans och montage

Låt oss göra jobbet!

Vi tar hand om resten. Vi tillverkar, levererar och våra utbildade montörer sätter dina fönster på plats. Du får alltid garanti på både produkter och montage. Här förklarar vi hur det fungerar.

Inspiration
Laddar
Ett fel uppstod

Tyvärr uppstod det ett fel vid hämtningen av denna bild