Dörrar

Ytterdörr

Hitta din drömdörr, som passar ditt hus och dina behov. Hos Elitfönster På Plats hittar du ett stort urval av ytterdörrar, som går att anpassa efter din stil. Välj bland ett stort antal kulörer och tillval. Vi finns här för dig och hjälper dig när det är dags att byta ytterdörr.
Listning av produkter under 'Ytterdörr' gav 19 träffar.
19
Filter

Komplett dörrbyte med Elitfönster På Plats

Din ytterdörr är ingången till ditt hem, och en av de första sakerna dina gäster ser. Låt din ytterdörr spegla dig och din personlighet, och bli ett statement i ditt hem. Med Elitfönster På Plats kan du välja bland ett stort urval av ytterdörrar, alltid komplett med montage.

Så fungerar Elitfönster På Plats

Bekvämt, enkelt och tryggt

Illustrerad bild på frågande kvinna
Gratis rådgivning

Kanske vet du redan vilken ytterdörr du vill ha, eller så vill du få tips och råd kring dörrbytet? Oavsett får du alltid gratis rådgivning och en kostnadsfri offert på ett komplett dörrbyte. Speciellt anpassat efter ditt hem och dina behov.

Illustrerat måttband
Kontrollmätning

Känns det besvärligt att mäta? Ingen fara, vi tar alltid på oss måttansvaret. Därför kommer vår utbildade montör hem till dig och kontrollerar alla mått, innan vi skickar din beställning till fabriken.

Illustrerad snickare
Leverans och montage

Våra småländska fabriker tillverkar din nya ytterdörr, specifikt för dig och ditt hem. När din ytterdörr är klar levererar vi den direkt hem till dig. Sedan sätter våra utbildade och erfarna montörer din nya dörr på plats, och fixar allt det praktiska runt omkring.

Illustrerad kontrollant
Slutkontroll

Det är viktigt för oss att du blir nöjd, därför gör vi alltid en slutkontroll när dörrbytet är klart. Sedan får du din faktura och garantisedel. Där ingår generösa garantier på både produkt, tillbehör och montering. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Välj en ytterdörr som passar din stil

Oavsett om du vill ha en modern eller klassisk dörr har vi ytterdörrar för alla olika stilar och din personliga smak. Du kan dessutom göra din ytterdörr mer personlig, genom flera olika tillval. Välj bland ett stort antal kulörer, som exempelvis en svart ytterdörr - eller varför inte en gul? Du kan även välja till sidoljus till din ytterdörr för att släppa in mer ljus.

 

Ytterdörrar tillverkade i Sverige

Våra ytterdörrar tillverkas i Sverige, med hög kvalitet och omsorg. Vi har ett stort urval av ytterdörrar från Diplomat, både från deras ordinarie sortiment och exklusiva kollektioner - som bara finns på Elitfönster På Plats. Upptäck även våran exklusiva kollektion av ytterdörrar i samarbete med SnickarPer.

Vit ytterdörr från Diplomat

Dörrväljaren

Designa din egna drömdörr

Utforska Dörrväljaren och låt dig inspireras. Välj bland flera olika dörrmodeller - som passar dig och ditt hem. Det är bara fantasin som sätter gränser, och med några knapptryck kan du skapa din egna personliga ytterdörr.

Vanliga frågor och svar om ytterdörrar

Vad är kostnaden för att byta ytterdörr och går det att montera en ytterdörr själv? Här har vi samlat några vanliga frågor och svar om ytterdörrar.

Låt dig inspireras

Hitta din drömdörr

Ytterdörr med sidoljus

Släpp in mer ljus och gör din ytterdörr personlig genom att välja till sidoljus eller överljus.

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på dörr- och fönsterbyte