Dörrar

Ytterdörr

Hitta din drömdörr, som passar ditt hus och dina behov. Hos Elitfönster På Plats hittar du ett stort urval av ytterdörrar, som går att anpassa efter din stil. Välj bland ett stort antal kulörer och tillval. Vi finns här för dig och hjälper dig när det är dags att byta ytterdörr.
Listning av produkter under 'Ytterdörr' gav 16 träffar.
16
Filter

Skapa din egna drömdörr!

Dörrväljaren

Utforska Dörrväljaren och låt dig inspireras. Välj bland flera olika dörrmodeller - som passar dig och ditt hem. Det är bara fantasin som sätter gränser, och med några knapptryck kan du skapa din egna personliga ytterdörr.

Byt ytterdörr med Elitfönster På Plats

Din ytterdörr är ingången till ditt hem, och en av de första sakerna dina gäster ser. Låt din ytterdörr spegla dig och din personlighet, och bli ett statement i ditt hem. Med Elitfönster På Plats kan du välja bland ett stort urval av ytterdörrar, alltid komplett med montage.

 

Välj en ytterdörr som passar din stil

Oavsett om du vill ha en modern eller klassisk dörr har vi ytterdörrar för alla olika stilar och din personliga smak. Du kan dessutom göra din ytterdörr mer personlig, genom flera olika tillval. Välj bland ett stort antal kulörer, som exempelvis en svart ytterdörr - eller varför inte en gul? Du kan även välja till sidoljus till din ytterdörr för att släppa in mer ljus.

 

Ytterdörrar tillverkade i Sverige

Våra ytterdörrar tillverkas i Sverige, med hög kvalitet och omsorg. Vi har ett stort urval av ytterdörrar från Diplomat, både från deras ordinarie sortiment och exklusiva kollektioner - som bara finns på Elitfönster På Plats. Upptäck även våran exklusiva kollektion av ytterdörrar i samarbete med SnickarPer.

Frågor och svar

Ytterdörrar

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar om ytterdörrar. Det är fullt förståeligt om du inte har helt koll. Hittar du inte det du söker? Hör gärna av dig till oss.

Låt dig inspireras

Hitta din drömdörr

Ytterdörr med sidoljus

Släpp in mer ljus och gör din ytterdörr personlig genom att välja till sidoljus eller överljus.

Dörrguiden

Tips och råd om dörrar

Guider för allt du behöver veta före, under tiden och efter du bytt ytterdörr.

Hund framför röd ytterdörr
Bra att veta vid dörrbyte

Är du i startgropen för att byta ytterdörr? Då bör du läsa den här guiden. Här är fem saker du ska tänka på när du byter dörr.

Handtag på en blå ytterdörr
Ta hand om din dörr

Att underhålla din ytterdörr behöver inte vara komplicerat. Upptäck våra bästa tips för hur du vårdar din dörr.