Inspiration

Upptäck dina drömfönster

Utforska Elitfönster På Plats bildbibliotek för att få idéer och inspiration inför ditt dörr- eller fönsterbyte.

Fönster med spröjs på tegelfasad

Hitta din drömdörr

Vilken dörr passar ditt liv?

Ytterdörren är en central del av ditt hem på flera sätt. Den är en passage som du använder dagligen och utgör även det första intrycket för dina gäster. Därför är det viktigt att välja din nya ytterdörr med omsorg.

Med Elitfönster På Plats kan du välja bland ett stort urval av ytterdörrar, alltid komplett med montage. Vi hjälper dig när det är dags för ett dörrbyte.

Svart ytterdörr på vit putsfasad
Matcha dörren med ditt hus

När du väljer ytterdörr är det viktigt att den harmonierar med ditt hem. Du kan skapa en unik entré beroende på dörrstilen. I vårt sortiment hittar du olika stilar, från klassiska till moderna dörrar. Förnya din entré genom att välja något helt nytt eller fräscha upp den med en ytterdörr i samma stil som tidigare.

Röd ytterdörr på svart träfasad
Färg och material på dörren

När du har valt din dörrstil är nästa steg att bestämma kulör. Välj bland någon av våra standardkulörer. Vill du ha något helt unikt har du möjlighet att välja fritt från NCS- eller RAL-färgskalorna. Det ger dig möjlighet att anpassa din dörr och matcha den med övriga färger i ditt hem.

Vit parytterdörr
Ge din ytterdörr en personlig touch

Att välja ytterdörr handlar inte bara om funktion utan också om att sätta din personliga prägel på ditt hem. Med olika stilar, färger och detaljer kan du skapa en ytterdörr som speglar din unika smak och stil. Lägg din personliga touch genom att välja en ytterdörr som ger ditt hem en välkomnande och unik karaktär.

Skapa din egna drömdörr!

Dörrväljaren

Utforska Dörrväljaren och låt dig inspireras. Välj bland flera olika dörrmodeller - som passar dig och ditt hem. Det är bara fantasin som sätter gränser, och med några knapptryck kan du skapa din egna personliga ytterdörr.

Se vad våra nöjda kunder tycker om oss

Kundomdömen

Vi är stolta över att ha hjälpt hundratals nöjda kunder med sina fönsterbyten. Upptäck vad våra kunder säger om oss på Trustpilot och vad du kan förvänta dig när du väljer oss för ditt dörr- och fönsterbyte.

En fönstermontör mäter fönster En fönstermontör mäter fönster

Så fungerar det

Ett fönsterbyte, steg för steg.

Upptäck hela guiden
1

Dröm och planera

Hur ser dina drömfönster ut?

Du har kanske redan en idé? I så fall kan du bygga ihop ditt fönster eller din dörr direkt i vårt digitala offertverktyg. Eller, så kan du inspireras av hur andra gjort, i vårt inspirationsbibliotek.

2

Välj och beställ

Beställ som det passar dig

Beställ en offert direkt online, besök en återförsäljare eller boka ett hembesök med en av våra fönsterrådgivare. Du får alltid en offert på ett komplett fönsterbyte.

3

Leverans och montage

Låt oss göra jobbet!

Vi tar hand om resten. Vi tillverkar, levererar och våra utbildade montörer sätter dina fönster på plats. Du får alltid garanti på både produkter och montage. Här förklarar vi hur det fungerar.

Inspiration
Laddar
Ett fel uppstod

Tyvärr uppstod det ett fel vid hämtningen av denna bild