Att byta fönster med Elitfönster På Plats

Vi vill göra det bekvämt, enkelt och tryggt för dig att byta fönster. Elitfönster På Plats är en helhetslösning för dig som enkelt vill byta fönster eller dörrar i ditt hem. Med oss får du alltid ett fast pris på ett komplett dörr- eller fönsterbyte innan du bestämmer dig. Vi ansvarar för hela fönsterbytet - från kontrollmätning, beställning, leverans, montage och slutkontroll. Alltid mätt, monterat och garanterat.

Snickare skruvar fast fönster

Ditt fönsterbyte ska vara bekvämt, enkelt och tryggt.

Byta fönster är något de flesta gör väldigt få gånger i livet. Och det är bra - fönster ska hålla länge. Men det gör också att ett fönsterbyte kan känns besvärligt, svårt och främmande. Det är inte konstigt om du ställer dig frågan "Hur gör man för att byta fönster?". Som tur är vill Elitfönster På Plats hjälpa till!

Elitfönster På Plats är ett koncept från Elitfönster. Här erbjuder vi Elitfönster med montage för dig som vill ha ett komplett fönsterbyte i villa, radhus, småhus och fritidshus. När du väljer att byta fönster med Elitfönster På Plats får du produkter och montage från samma leverantör, i ett och samma paket. Elitfönster specialtillverkar våra fönster och dörrar unikt för dig och ditt hem, för bästa passform. Dessutom låter vi bara Elitfönster På Plats utbildade och certifierade montörer sköta fönsterbytet hemma hos dig.

Ett fönsterbyte med många fördelar.

Elitfönster På Plats gör det enkelt att byta fönster. Vi fixar det helt enkelt åt dig. Du slipper själv göra inköp av material, du behöver inte lyfta tunga fönster och inte heller hitta rätt hantverkare. Allt du behöver göra är att vända dig till oss, så sköter vi resten.

 • PÅ DINA VILLKOR

  Beställ när och där det passar dig.

  Elitfönster På Plats byter fönster i nästan hela Sverige. Vi finns på din ort, genom våra lokala franchisetagare som gärna kommer hem till dig för att ge råd kring ditt fönsterbyte och alltid är redo med en offert. Vi finns i butik, där Elitfönster På Plats erbjuds hos flera anslutna Elitfönster-återförsäljare inom bygghandeln så att du kan titta på produkterna samtidigt som du diskuterar med en butikssäljare. Och vi finns online, där du som vill använda webben för att beställa fönsterbytet i din egen takt kan bygga din offert direkt i e-handeln på vår webbplats. Vi vill göra det enkelt för dig att byta fönster.

 • PERFEKT PASSFORM

  Alltid måttanpassade fönster, tillverkade på beställning.

  Alla hus är olika. Då behöver fönstren vara det också. På Elitfönster På Plats har vi inga standardfönster på lager. Vi använder oss bara av måttanpassade fönster och dörrar, som beställs och tillverkas efter förutsättningarna i just ditt hus. Det gör att när du väljer att byta fönster med oss kan du vara säker på att få ett fönster eller en dörr som passar perfekt i hålet efter den produkten vi byter ut. Elitfönster På Plats ändrar inte på ditt hem för att passa fönstren - Elitfönster tillverkar fönster som passar ditt hem.

 • FAST PRIS

  Paketpris på hela fönsterbytet.

  Innan du beställer av oss får du alltid en offert med ett fast pris, på hela fönsterbytet. Du behöver aldrig betala någon handpenning. Det krävs mycket material och utrustning för att byta fönster. Hos ingår det i priset. Offerten ger dig ett paketpris på produkter, material, leverans och montage. När du byter fönster med Elitfönster På Plats vet du att allt som behövs ingår i paketet - och att kostnaderna inte skenar iväg under arbetets gång.

 • ALLTID KONTROLLMÄTNING

  Vi tar ansvar för måtten.

  Eftersom varje fönster du byter med oss måttanpassas och tillverkas på beställning så är det viktigt att måtten på fönstren blir rätt. Därför kommer vi alltid och kontrollmäter dina gamla fönster innan vi skickar in beställningen på de nya till Elitfönsters fabrik. Oavsett om du tar hjälp av en fönsterrådgivare eller om du beställer själv online tar vi på oss måttansvaret. Blir det fel fixar vi det. När du byter fönster med Elitfönster På Plats ska du vara trygg med att fönstren kommer passa.

 • MONTAGE INGÅR

  Elitfönster med montage - alltid.

  Konceptet Elitfönster På Plats är Elitfönster med montage. Det ingår alltid. Du behöver inte oroa dig för att hitta duktiga snickare som du litar på - det räcker med att du litar på oss. Vi utbildar och certifierar själva utvalda fönstermontörer runt om i Sverige, för att veta att de kan byta fönster med högsta kvalitet. Ett komplett fönsterbyte, för alla bekväma.

 • SMÅLÄNDSKT HANTVERK

  Svenska fönster direkt från Småland.

  Både Diplomat och Elitfönster utvecklar och tillverkar våra fönster och dörrar själva, i våra egna svenska fabriker i Småland. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Vi kan det här med att tillverka tåliga fönster i trä som är anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.

 • GENERÖSA GARANTIER

  Vi garanterar både fönstren och montaget.

  Elitfönster vet att fönstren kommer hålla. Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade. Därför vågar vi ge generösa garantier. Beroende på vilka fönster du väljer får du upp till 30 års garanti från Elitfönster. Och när du byter fönster med Elitfönster På Plats får du dessutom 3 års garanti på montaget. Ett tryggt fönsterbyte, helt enkelt.

 • ROT-AVDRAG

  Vi hjälper dig med ROT-ansökan.

  Om du har rätt till ROT kan du få avdrag på arbetskostnaden upp till 30%, eller 50 000kr när du väljer att byta fönster med Elitfönster På Plats. Vi hjälper dig med ansökan till Skatteverket.

 • FINANSIERING VIA ECSTER

  Delbetala eller betala allt direkt - det är upp till dig.

  När du byter dina fönster med Elitfönster På Plats har du möjlighet att välja en finansieringslösning från SVEA. De gör det möjligt att delbetala ditt fönsterbyte med en fast månadskostnad och du kan när som helst göra din slutbetalning, utan extra kostnad. Självklart kan du även finansiera ditt fönsterbyte på annat sätt, om du hellre vill det.