Ett tryggt fönsterbyte

Byta fönster med Elitfönster På Plats

När du väljer att byta fönster med Elitfönster På Plats får du produkter och montering från samma leverantör. Vi specialtillverkar våra fönster och dörrar unikt för dig och ditt hem, för bästa passform. Dessutom låter vi bara våra utbildade och certifierade montörer montera produkterna hemma hos dig. 

Vi ger dig många fördelar

Med Elitfönster På Plats beställer du ett komplett dörr- eller fönsterbyte. Du slipper själv göra inköp av material, lyfta tunga fönster och hitta kunniga hantverkare. Allt du behöver göra är att vända dig till oss, så sköter vi resten. 

 • 1. Offert online, kostnadsfritt hembesök eller via återförsäljare

  Vi kan erbjuda dig ett kostnadsfritt hembesök, helt utan åtagande. Du bokar ett hembesök genom någon av våra lokala fönsterrådgivare. Om du vill beställa fönsterbytet i din egen takt kan du göra det själv direkt via vårt digitala offertverktyg. När du beställer online ingår en kostnadsfri kontrollmätning som utförs av montören, för att säkerställa att allt blir rätt innan order. Du kan även besöka någon av våra utvalda återförsäljare och beställa ditt fönsterbyte tillsammans med deras fönsterexperter.

 • 2. Montage ingår

  Hos Elitfönster På Plats ingår alltid monteringen i paketet när du köper fönster och dörrar från oss. Montaget görs av montörer som vi själva utbildar och certifierar.

 • 3. Fast pris

  Innan du beställer av oss får du alltid ett fast pris, på hela fönsterbytet. Det krävs mycket material och utrustning för att byta ett fönster. Med Elitfönster På Plats vet du att kostnaderna inte skenar iväg under arbetets gång.

 • 4. Ingen handpenning

  För att ge dig en trygg affär har vi delat upp betalningen i två delar. Din första faktura får du i samband med leverans av produkterna. Den andra fakturan kommer när montaget är klart. Du behöver alltså inte betala något på förhand.

  Betalning efter slutkontroll gäller vid betalning mot faktura eller vid val av delbetalning. Vid kortbetalning sker förskottsdebitering.

 • 5. Generösa garantier

  Vi kan erbjuda upp till 30 års garanti på våra fönster. Samtliga delar i våra fönster är noga utvalda och testade. Tillsammans skapar de en gedigen och slittålig produkt. Elitfönster erbjuder tio års garanti på fönstrets funktion, tio år mot kondens mellan glasen i isolerrutan och trettio år mot röta på Elitfönster Original Alu. 

 • 6. Perfekt passform

  Alla hus är olika. Genom Elitfönster På Plats får du alltid måttanpassade fönster och dörrar. Det gör att du får ett fönster eller en dörr som passar perfekt i hålet efter den produkten vi byter ut. 

 • 7. Småländskt hantverk

  Vi tillverkar våra produkter i våra egna svenska fabriker. Elitfönster är en del av Europas största fönsterproducent med över 90 års erfarenhet av fönstertillverkning. Vi kan det här med att tillverka tåliga fönster i trä som är anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.