Hur hanterar vi Covid-19?

Elitfönster På Plats AB, tillsammans med alla våra lokala franschitestagare tar oron kring Covid-19 på stort allvar. Det är vår högsta prioritet att såväl våra kunder som våra medarbetare ska känna sig trygga under rådande omständigheter. Vi jobbar på och håller öppet - samtidigt som vi vidtagit en rad åtgärder för att göra vår del i att begränsa smittspridningen av Corona-viruset.

Få offert på distans

Med Elitfönster På Plats kan du alltid beställa ditt fönsterbyte på tre olika sätt*. Du kan få hembesök av en säljare, besöka en av våra utvalda återförsäljare i bygghandel - eller beställa online.

För dig som vill ha rådgivning och stöd från en säljare utan hembesök finns möjligheten att få en offert på distans, via mail eller telefon. Du och din säljare bestämmer tillsammans vad som passar er bäst.

*Beroende på ort kan urvalet vara begränsat. Ange ditt postnummer för att se vad som gäller hos just dig.

Säkra hembesök

Självklart kan du som vill fortfarande boka ett hembesök! För att våra rådgivningar i hemmet ska gå till på ett säkert sätt har vi tagit fram några riktlinjer:

 • Vi åker bara hem till dig om vi är friska!

  Om våra säljare känner sig krassliga ska de stanna hemma. Därför hoppas vi att du har överseende ifall vi med kort varsel bokar om tiden för ditt hembesök. Vi gör det för att vi värnar om din säkerhet.
 • Om du har symtom - boka om!

  På samma sätt är det ytterst viktigt att du som kund är frisk när vi kommer hem till dig. Vi ber dig ödmjukast att visa hänsyn för våra säljare och höra av dig ifall du har sjukdomssymtom vid ett inbokat hembesök. Vi bokar mer än gärna om din tid till ett annat tillfälle! 
  Säljaren kommer att ställa frågor för att säkerställa att det är en lämplig tid att göra ett besök - vi hoppas att du inte tar illa upp av detta.
 • Vid hembesök håller vi distans!

  När vi är i ditt hem gör vi vårt bästa för att hålla distans. Vi tar inte i hand, rör oss på rimligt avstånd och vi utför så mycket som går av arbetet från utsidan av huset.

Kontrollmätning och montage

När det är dags för våra montörer att komma hem och utföra kontrollmäning eller själva fönsterbytet gäller samma riktlinjer. Det är viktigt att både montörer och kunder är friska - annars flyttar vi fram montaget.

Det går även utmärkt att hålla sig hemifrån när vi är där och byter fönster! Diskutera med dina montörer och bestäm så som det passar er bäst.