Fönsterbyte Stockholms län

Fönsterrådgivare nära dig.

Torsten Andersson

Torsten Andersson

Distrikt: Knivsta, Norrtälje och Östhammar kommun.

Telefon: 070-665 31 41
E-post: torsten.andersson@elitfonsterpaplats.se

Cecilia Kjellbom

Cecilia Kjellbom

Distrikt: Ekerö, Håbo, Järfälla, Sigtuna, Upplands-Bro, Upplands Väsby.

Telefon: 070-3419822
E-post: cecilia.kjellbom@elitfonsterpaplats.se

Gustav Sandlund

Gustav Sandlund

Distrikt: Bromma, Danderyd, Hässelby, Lidingö, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Vällingby, Österåker.

Visningslokal: Sollentunavägen 299, Sollentuna
(öppet efter överenskommelse)

Telefon: 070-304 03 42
E-post: gustav.sandlund@elitfonsterpaplats.se

Gustaf Wall

Gustaf Wall

Distrikt: Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Lidingö.

Visningslokal: Sollentunavägen 299, Sollentuna
(öppet efter överenskommelse)

Telefon: 072-445 98 10
E-post: gustaf.wall@elitfonsterpaplats.se

Hannes Friemann

Hannes Friemann

Distrikt: Södertälje, Gnesta, Haninge, Nykvarn, Nynäshamn, Trosa.

Telefon: 073-933 66 98
E-post: hannes.friemann@elitfonsterpaplats.se

Nichlas Finnman

Nichlas Finnman

Distrikt: Botkyrka, Huddinge, Salem, Skärholmen, Älvsjö

Telefon: 070-962 69 60
E-post: nichlas.finnman@elitfonsterpaplats.se

Peter Löthman

Peter Löthman

Distrikt: Nacka, Tyresö, Värmdö

Telefon: 070-710 51 41
E-post: peter.lothman@elitfonsterpaplats.se

Hur vill du få din offert?

Vi kommer hem till dig

Vi kommer hem till dig

Boka hembesök
Gör ditt fönsterbyte på webben

Gör ditt fönsterbyte på webben

Beställ online
Besök din återförsäljare

Besök din återförsäljare

Hitta återförsäljare
 

Våra kunder är viktiga för oss.

På Elitfönster På Plats prioriterar vi trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Det är viktigt för oss att det finns tillit och förtroende i varje projekt - och att slutresultatet är vad vi kommit överens om. På omdömesplattformen Trustpilot samlar vi kunders upplevelser; för att lyssna, utvärdera och ständigt utvecklas.

Så fungerar Elitfönster På Plats

Elitfönster På Plats är en bekväm helhetslösning för dig som enkelt vill byta fönster eller dörrar i ditt hem. Med oss får du alltid ett fast pris på ett komplett dörr- eller fönsterbyte - som är mätt, monterat och garanterat.

Välj kanal

Beroende på dina preferenser och vart i landet du bor kan vi leverera ditt dörr- eller fönsterbyte på olika sätt. Välj mellan att beställa online, via hembesök eller hos en återförsäljare i bygghandeln. Vi finns alltid med dig hela vägen.

Mätt

Börja med att mäta de fönster och dörrar du vill byta. Gör det själv eller boka ett gratis hembesök för att få hjälp. Vi kommer alltid och kontrollmäter så att det garanterat blir rätt. Oavsett vad du väljer får du alltid ett fast pris innan order.

Monterat

Vi levererar direkt från våra egna fabriker, hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Tillsammans med dig gör vi sedan ett projektavslut med slutkontroll.

Garanterat

När allt är klart får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. En leverantör som tar ansvar för hela bytet. Bekvämt, enkelt och tryggt.


Fönsterbyte i Stockholms län

Behöver du byta fönster i Stockholm med omnejd? Här har du kontaktuppgifter till alla Elitfönster På Plats fönsterexperter i Stockholms län, hittar din närmaste återförsäljare eller beställer enkelt din offert direkt online.

Med Elitfönster På Plats i Stockholm får du ett fast pris på ett komplett fönsterbyte när det är dags att byta fönster eller dörrar. På så vis vet du alltid i förväg vad fönsterbytet kommer kosta och att allt som behövs ingår. Du behöver aldrig oroa dig för skenande kostnader eller över att ha glömt något. Att byta fönster med Elitfönster På Plats är enkelt, tryggt och bekvämt.

För dig som vill boka ett kostnadsfritt hembesök står våra fönsterrådgivare i Stockholm redo att hjälpa dig välja fönster, dörrar och tillbehör - och att skäddarsy dem specifikt för ditt hem. I Stockholm finns även flera återförsäljare som gärna hjälper välja fönster på plats i butik. Och för dig som gillar att ta saker i din egen takt har vi på Elitfönster På Plats tagit fram möjligheten att bygga din egen digital offert, direkt online. Du får alltid en offert med fast pris på hela dörr- eller fönsterbytet där produkter, leverans, montage och garantier ingår i paketet.

Hos Elitfönster På Plats i Stockholm kan du alltid känna dig trygg med svensktillverkade fönster direkt från Elitfönster och ytterdörrar från Diplomat, som byts av certifierade montörer med lång erfarenhet.

Elitfönster På Plats har fönsterbyten för alla bekväma. Mätt, monterat och garanterat.


Garanterat montage

Vi utbildar och certifierar våra montörer själva. Det gör att vi kan garantera en hög kvalitet på montaget, vilket ger dig ett säkert och tryggt fönsterbyte.

Läs mer om montaget

Våra fönster är ett småländskt hantverk

Våra fönster tillverkas i Elitfönsters egna fabriker av skickliga hantverkare. Vi är en del av Europas största fönsterproducent med över 90 års erfarenhet.

Läs mer om vårt hantverk
chevronUp icon