Byt fönster i Stockholm

Dörr- och fönsterbyte nära dig

Dags att byta fönster i Stockholm? Låt oss hjälpa dig genom hela fönsterbytet.

Liten röd stuga vid havet

Elitfönster På Plats i Stockholm

Välkommen till Elitfönster På Plats i Stockholm! Ge ditt hem ett nytt perspektiv och skapa en harmonisk atmosfär med moderna, energieffektiva fönster.

Svensktillverkade fönster och dörrar

Med Elitfönster På Plats kan du alltid känna dig trygg med svensktillverkade fönster direkt från Elitfönster och ytterdörrar från Diplomat och Snickarper.

Skräddarsydd rådgivning och kostnadsfri offert på fönsterbyte

Vi vet att det är mycket att tänka på när det är dags att byta fönster, därför finns vi här för dig genom hela din fönsterresa. Elitfönster På Plats i Stockholm ger dig skräddarsydd rådgivning, och du får dessutom en kostnadsfri offert med fast pris på ett komplett fönsterbyte.

Investera och energieffektivisera ditt hem, och förbättra både komfort och säkerhet med nya fönster.

Utbildade montörer och generösa garantier

Ditt fönsterbyte utförs av våra utbildade montörer, som har en lång erfarenhet. Du kan även känna dig trygg med att du får garanti på både produkt och montage. Det gör det både enkelt, tryggt och bekvämt för dig att välja Elitfönster På Plats i Stockholm.

Vanliga frågor och svar

Inför, under och efter ditt fönsterbyte

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar inför, under och efter ditt fönsterbyte. Hittar du inte frågan du söker? Då är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kvinna vid dator

Fönsterbyte online

Beställ tryggt och bekvämt direkt från soffan

Vill du beställa ditt fönsterbyte i lugn och ro, i din egen takt? Inga problem; med Elitfönster På Plats kan du beställa ditt fönsterbyte på webben. Välj dina fönster online i vår fönsterbyggare och få en offert direkt.
Vår kundtjänst står redo för att ge dig stöd.

Boka hembesök

Våra rådgivare

Gustav Sandlund

Dörr- och fönsterrådgivare

Gustav Sandlund

Gustav Sandlund är en av Elitfönster På Plats mest erfarna fönsterrådgivare. Med över 600 tidigare projekt har Gustav det som krävs för att skapa det bästa fönsterbytet för just dig.

Distrikt

Bromma
Hässelby
Sollentuna
Solna
Spånga
Sundbyberg
Täby
Vällingby
Nichlas Finnman

Dörr- och fönsterrådgivare

Nichlas Finnman

Nichlas arbetssätt präglas av att sätta dig som kund i centrum, och vara vägledare genom hela fönsterbytet. Fritiden spenderar han med familjen, gärna vid fritidshuset i Dalarna.

Distrikt

Botkyrka
Huddinge
Salem
Älvsjö
Vårberg
Skärholmen
Bredäng
Hägersten
Bagarmossen
Enskede
Enskedegård
Enskededalen
Skarpnäck
Sätra
Farsta
Boka hembesök

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar Elitfönster På Plats

Mätt, monterat och garanterat

Illustrerad bild på dator, återförsäljare och hus
Gratis rådgivning

Beroende på dina preferenser och vart i landet du bor kan vi leverera ditt dörr- eller fönsterbyte på olika sätt. Du får alltid gratis rådgivning och en kostnadsfri offert på ett komplett fönsterbyte. Speciellt anpassat efter ditt hem och dina behov.​

Illustrerat måttband
Mätt

Börja med att mäta de fönster och dörrar du vill byta. Gör det själv eller boka ett gratis hembesök för att få hjälp. Vi kommer alltid och kontrollmäter så att det garanterat blir rätt. Oavsett vad du väljer får du alltid ett fast pris innan order.

Illustrerad montör
Monterat

Vi levererar direkt från våra egna fabriker, hem till dig. Våra utbildade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Tillsammans med dig gör vi sedan ett projektavslut med slutkontroll.

Illustrerad fönsterkontrollant
Garanterat

När allt är klart får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. En leverantör som tar ansvar för hela bytet. Bekvämt, enkelt och tryggt.