Byt fönster i Sollentuna

Dörr- och fönsterbyte nära dig

Elitfönster På Plats i Sollentuna finns här för dig när det är dags att byta fönster. Enkelt, tryggt och bekvämt.

Liten röd stuga vid havet

Elitfönster På Plats i Sollentuna

Låt dig inspireras av Sollentunas vackra natur- och grönområden när det är dags för fönsterbyte.

Förbättra säkerhet, komfort och energieffektiviteten i ditt hem

Genom att byta fönster kan du förbättra både säkerhet, komfort och energieffektiviteten i ditt hem. Elitfönster På Plats i Sollentuna hjälper dig att välja rätt, och ger dig en skräddarsydd rådgivning. Du får även en kostnadsfri offert med fast pris, och generösa garantier på både produkt och montage.

Svensktillverkade fönster och dörrar av hög kvalitet

Med kvalitativa fönster från Elitfönster, och ytterdörrar från Diplomat och SnickarPer har du många valmöjligheter, för att dina nya fönster och dörrar ska passa ditt hem och dina behov.

Våra utbildade och erfarna montörer tar hand om hela fönsterbytet, så att du kan tänka på annat. Elitfönster På Plats har fönsterbytet för alla bekväma; enkelt, tryggt och bekvämt.

Vanliga frågor och svar

Inför, under och efter ditt fönsterbyte

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar inför, under och efter ditt fönsterbyte. Hittar du inte frågan du söker? Då är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kvinna vid dator

Fönsterbyte online

Beställ tryggt och bekvämt direkt från soffan

Vill du beställa ditt fönsterbyte i lugn och ro, i din egen takt? Inga problem; med Elitfönster På Plats kan du beställa ditt fönsterbyte på webben. Välj dina fönster online i vår fönsterbyggare och få en offert direkt.
Vår kundtjänst står redo för att ge dig stöd.

Boka hembesök

Våra rådgivare

Gustav Sandlund

Dörr- och fönsterrådgivare

Gustav Sandlund

Gustav Sandlund är en av Elitfönster På Plats mest erfarna fönsterrådgivare. Med över 600 tidigare projekt har Gustav det som krävs för att skapa det bästa fönsterbytet för just dig.

Distrikt

Bromma
Hässelby
Sollentuna
Solna
Spånga
Sundbyberg
Täby
Vällingby
Gustav Sandlund

Dörr- och fönsterrådgivare

Gustav Sandlund

Gustav Sandlund är en av Elitfönster På Plats mest erfarna fönsterrådgivare. Med över 600 tidigare projekt har Gustav det som krävs för att skapa det bästa fönsterbytet för just dig.

Distrikt

Bromma
Hässelby
Sollentuna
Solna
Spånga
Sundbyberg
Täby
Vällingby
Boka hembesök

Boka ett gratis hembesök

Vi kontaktar dig

Boka din kostnadsfria rådgivning för ditt kommande fönsterbyte. Våra fönsterrådgivare vägleder dig genom hela fönsterresan. 

Vi kontaktar dig!

Så fungerar Elitfönster På Plats

Mätt, monterat och garanterat

Illustrerad bild på dator, återförsäljare och hus
Välj kanal

Beroende på dina preferenser och vart i landet du bor kan vi leverera ditt dörr- eller fönsterbyte på olika sätt. Välj mellan att beställa online, via hembesök eller hos en återförsäljare i bygghandeln. Vi finns alltid med dig hela vägen.

Illustrerat måttband
Mätt

Börja med att mäta de fönster och dörrar du vill byta. Gör det själv eller boka ett gratis hembesök för att få hjälp. Vi kommer alltid och kontrollmäter så att det garanterat blir rätt. Oavsett vad du väljer får du alltid ett fast pris innan order.

Illustrerad montör
Monterat

Vi levererar direkt från våra egna fabriker, hem till dig. Våra utbildade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Tillsammans med dig gör vi sedan ett projektavslut med slutkontroll.

Illustrerad fönsterkontrollant
Garanterat

När allt är klart får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. En leverantör som tar ansvar för hela bytet. Bekvämt, enkelt och tryggt.