Gustav Sandlund

Dörr- och fönsterrådgivare

Gustav Sandlund

Gustav Sandlund är en av Elitfönster På Plats mest erfarna fönsterrådgivare. Med över 600 tidigare projekt har Gustav det som krävs för att skapa det bästa fönsterbytet för just dig.

Kontaktuppgifter

gustav.sandlund@elitfonsterpaplats.se 070-304 03 42 Sollentunavägen 299, 191 36 Sollentuna

Distrikt

Bromma
Hässelby
Sollentuna
Solna
Spånga
Sundbyberg
Täby
Vällingby

Norrlänningen som flyttade till storstan och började sälja fönster - och blev riktigt bra på det.

 

Om Gustav

Gustav är en av våra mest erfarna fönsterrådgivare, han arbetar efter ledorden snabba återkopplingar och tillgänglighet. Han kan stolt säga att han behandlar sina kunder som han själv vill bli behandlad av en säljare.

"Jag älskar att lyssna på kunden och ser ett stort värde i att ge mina kunder bra tips i samband med fönsterbytet så de inte missar något de borde tänkt på. Det är min övertygelse att jag med hjälp av svensktillverkade kvalitetsprodukter och ett montage i världsklass kan skapa det absolut bästa fönsterbytet för varje kund."

Så här tycker Gustavs kunder

Boka gratis hembesök

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Besök oss

Här finns vårt showroom

Sollentunavägen 299, 191 36 Sollentuna

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.