Med kunniga montörer

Det är en trygghet för dig att välja Elitfönster På Plats när du ska byta fönster och dörrar. Vi utbildar och certifierar själva våra montörer i våra produkter. Det gör att vi kan garantera en hög kvalitet på montaget, vilket ger dig ett tryggt och bekvämt fönsterbyte. Det är nämligen viktigt att montaget håller en lika hög kvalité som produkterna gör. 

Så går montaget till

Nu tänker du kanske att det blir kaos hemma hos dig i ett obestämt antal dagar. Det blir det inte. Det enda du behöver göra är att frigöra ytan kring dina fönster. Våra certifierade montörer sköter sedan hela montaget.

Skyddande arbetsmattor rullas ut, tapeter runt listverket skärs ut, foder plockas ner, spikar tas bort, gamla karmar lyfts ur, utvändiga fönsterbleck tas bort. Sedan monteras de nya måttbeställda produkterna. Ingår gör också uppsättning av lister, smygar och foder, samt plåtarbeten.

Montageteamet grovstädar och plockar ihop. Gör upp om bortkörning, så forslas allt skräp bort. Klart.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti både på våra produkter och montaget. Det är också alltid till oss du ska vända dig till om det skulle uppstå något problem i framtiden - oavsett om det skulle gälla produkterna eller montaget.