Certifierade montörer

För din trygghet

Det är en trygghet för dig att välja Elitfönster På Plats när du ska byta fönster och dörrar. Vi utbildar och certifierar själva våra montörer i våra produkter. Det gör att vi kan garantera en hög kvalitet på montaget, för att ge dig ett tryggt och bekvämt fönsterbyte. Det är nämligen viktigt att montaget håller en lika hög kvalitet som produkterna gör.

Montör står utomhus vid ett fönster

Varför certifierar vi våra montörer?

Vi vill att du ska veta att du kan lita på oss och att Elitfönster På Plats är en långsiktig partner i ditt dörr- och fönsterbyte. För att du ska känna dig trygg med de personer som arbetar i ditt hem och få en hög kvalitet på montaget, certifierar vi våra montörer.

Hur gör vi?

Hur gör vi då när vi certifierar våra montörer? Till att börja med utbildar vi dem i våra produkter – och hur de ska monteras. Det gäller exempelvis drevning, hur fönsterbleck ska sättas och hur foder och smyg monteras på bästa sätt. Detta gör vi för att du ska få kvalitet och en lång hållbarhet i montaget.

Vi informerar även om våra allmänna bestämmelser så som garantier, hur ett projektavslut ska gå till och bemötande av kunder. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg hela vägen, och bekväm med våra montörer i ditt hem.

Montören genomgår sedan tester – där vi bedömer slutresultatet. Det är viktigt att montaget utförs enligt de krav och normer vi på Elitfönster På Plats har, och Boverkets byggregler. Montören får efteråt ett bevis från oss, som behöver förnyas efter en viss period.

Sist men inte minst behöver våra montörer ha ett bolag som är registrerat i Sverige, registrerat för F-skatt, och som arbetsgivare hos Skatteverket.

Vad innebär det för dig?

Genom att certifiera våra montörer kan vi erbjuda dig kvalitet, kompetens och en bra service. Du kan helt enkelt byta fönster och dörrar, utan att behöva chansa på montören. Det gör det både enkelt, tryggt och bekvämt för dig att välja Elitfönster På Plats.

 

En fönstermontör mäter fönster En fönstermontör mäter fönster

Så fungerar det

Ett fönsterbyte, steg för steg.

Upptäck hela guiden
01

Dröm och planera

Hur ser dina drömfönster ut?

Du har kanske redan en idé? I så fall kan du bygga ihop ditt fönster eller din dörr direkt i vårt digitala offertverktyg. Eller, så kan du inspireras av hur andra gjort, i vårt inspirationsbibliotek.

02

Välj och beställ

Beställ som det passar dig

Beställ en offert direkt online, besök en återförsäljare eller boka ett hembesök med en av våra fönsterrådgivare. Du får alltid en offert på ett komplett fönsterbyte.

03

Leverans och montage

Låt oss göra jobbet!

Vi tar hand om resten. Vi tillverkar, levererar och våra certifierade montörer sätter dina fönster på plats. Du får alltid garanti på både produkter och montage. Här förklarar vi hur det fungerar.