Erbjudande!

Fönsterbyte till jubileumspris

Fira 100 år tillsammans med oss!

Elitfönster fyller 100 år och det vill vi självklart fira tillsammans med er. Nu lanserar vi våra bästa fönster någonsin: Elitfönster Original 100. Nu med lägre U-värde som standard, tjockare isolerglas och uppdaterad smäcker design. Finns både helt i trä, och i trä med aluminiumbeklädd utsida.

 

Framtidens fönster till fjolårets pris

Just nu kan du uppgradera till nya Elitfönster Original 100 - med bättre prestanda till fjolårets pris! Erbjudandet gäller både Trä och Alu, för dig som byter fönster med oss till och med 31 maj 2024.

Boka gratis hembesök av en lokal fönsterrådgivare från oss för prisuppgifter och mer information om erbjudandet.

Ta del av erbjudandet!

Få en kostnadsfri offert

Bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte

Med Elitfönster På Plats får du ett tryggt fönsterbyte med Sveriges största fönstertillverkare. Vi mäter, monterar och sköter allt det praktiska runt omkring. Dessutom får du generösa garantier på både produkt, tillbehör och montage.

Stora vita Elitfönster

Våra bästa fönster någonsin

Med sin gedigna konstruktion och tidlösa design har Elitfönster Original länge varit våra populäraste fönster. Nu tar vi det till nästa nivå och lanserar Elitfönster Original 100. Med bättre prestanda i högsta klass.

NU! U-värde 1,0 som standard = ökad värmeisolering

NU! Tjockare isolerglas och bättre prestanda

NU! Smäckrare profil som ger ett nytt intryck

Dörrkampanj!

Kulör och specialmått på köpet

Behöver du byta ytterdörr? Passa på! Just nu bjuder vi på kulör och specialmått när du gör ditt dörrbyte med oss.

Kulör på köpet

Just nu bjuder vi på pristillägget för våra baskulörer när du byter ytterdörr med oss. Erbjudandet gäller baskulörer enligt bild nedan, dessutom även svart NCS S 9000-N.

 

 

Specialmått på köpet

Äldre dörrar har ofta andra mått än dagens standarder. Därför är det viktigt att anpassa dörren efter huset, och inte tvärtom. Just nu erbjuder vi specialmått på köpet upp till dörrstorleken 10×21 (985×2085 mm) när du byter dörr med oss.

 

*Erbjudandena gäller vid köp av dörrbyte under perioden 1 april – 30 juni 2024. Gäller inte Basic-sortimentet eller tvåfärgsmålning.

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på ett komplett dörr- och fönsterbyte

Grön ytterdörr från Diplomat

Nyhet!

Smart teknik i klassisk tappning

Nu kan du välja till nyheten DiploSmart när du byter ytterdörr med oss till en ny Diplomatdörr. DiploSmart är en uppkopplad ytterdörr som har alla fördelar med ett digitalt lås, utan att några detaljer syns. Perfekt för dig som vill kombinera stil med funktion.

Det dolda låset kommer från Yale och är både ett mekaniskt och digitalt lås. DiploSmart-dörren kan enkelt öppnas via app, mobilen (bluetooth), kod eller med traditionell nyckel. Via Yale Home appen kan du både låsa och låsa upp på distans, dela ut tillfälliga koder för besökare m.m.

Det här är Elitfönster På Plats

Bekvämt, enkelt och tryggt