Fönsterbyte i i Järfälla

Fönsterrådgivare nära dig.

Cecilia Kjellbom

Cecilia Kjellbom

Distrikt: Ekerö, Håbo, Järfälla, Sigtuna, Upplands-Bro, Upplands Väsby.

Telefon: 070-3419822
E-post: cecilia.kjellbom@elitfonsterpaplats.se

Boka ett gratis hembesök

 

Byta fönster i Järfälla.

Ska du byta fönster i Järfälla? Då ska du välja Elitfönster med montage.

Med Elitfönster På Plats i Järfälla och Jakobsberg får du ett fast pris på ett komplett fönsterbyte när det är dags att byta fönster eller dörrar. På så vis vet du alltid i förväg vad fönsterbytet kommer kosta och att allt som behövs ingår. Du behöver aldrig oroa dig för skenande kostnader eller över att ha glömt något. Att byta fönster med Elitfönster På Plats är enkelt, tryggt och bekvämt.

Med oss får du alltid ett komplett fönsterbyte, direkt från Elitfönster.

Du som bor i, och runt Järfälla kan beställa ditt fönsterbyte på tre sätt: online på vår webbplats, i butik hos en återförsäljare eller med ett hembesök av vår lokala fönsterrådgivare.

  • I Elitfönster På Plats digitala offertverktyg bygger du enkelt själv ihop din egen offert för ditt fönsterbyte och ser priset direkt. Du väljer i lugn och ro ut detaljer och tillbehör för just ditt fönster eller dörr.
  • Elitfönster På Plats finns även representerade hos utvalda återförsäljare. Hitta din närmaste butik i Järfälla-området för att besöka deras Elitfönster-utställning och få hjälp med din offert på ett komplett fönsterbyte.
  • För dig som vill ha rådgivning i hemmet finns Elitfönster På Plats lokala fönsterrådgivare i Jakobsberg redo att göra ett kostnadsfritt hembesök. Vi hjälper dig att välja rätt fönster, dörrar och tillbehör för just ditt hem - och du får alltid en offert utan köpkrav. Vi kommer gärna hem till dig oavsett om du precis börjat fundera på ett fönsterbyte eller om du redan träffat flera fönsterföretag.

När du väljer att byta fönster med Elitfönster På Plats i Järfälla kan du alltid känna dig trygg med måttbeställda, småländska fönster från Elitfönster och ytterdörrar från Diplomat, som byts av certifierade dörr- och fönstermontörer med lång erfarenhet. När du väljer Elitfönster med montage får du alltid en offert med fast pris på hela dörr- eller fönsterbytet; där produkter, leverans, montage och garantier ingår i paketet.

Att byta fönster med Elitfönster På Plats i Järfälla är enkelt, bekvämt och tryggt. Som det ska vara.

Skriv in ditt postnummer för att se hur du kan beställa ditt fönsterbyte

 

Så fungerar Elitfönster På Plats

Elitfönster På Plats är en bekväm helhetslösning för dig som enkelt vill byta fönster eller dörrar i ditt hem. Med oss får du alltid ett fast pris på ett komplett dörr- eller fönsterbyte - som är mätt, monterat och garanterat.

Välj kanal

Beroende på dina preferenser och vart i landet du bor kan vi leverera ditt dörr- eller fönsterbyte på olika sätt. Välj mellan att beställa online, via hembesök eller hos en återförsäljare i bygghandeln. Vi finns alltid med dig hela vägen.

Mätt

Börja med att mäta de fönster och dörrar du vill byta. Gör det själv eller boka ett gratis hembesök för att få hjälp. Vi kommer alltid och kontrollmäter så att det garanterat blir rätt. Oavsett vad du väljer får du alltid ett fast pris innan order.

Monterat

Vi levererar direkt från våra egna fabriker, hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Tillsammans med dig gör vi sedan ett projektavslut med slutkontroll.

Garanterat

När allt är klart får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. En leverantör som tar ansvar för hela bytet. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Våra kunder är viktiga för oss.

På Elitfönster På Plats prioriterar vi trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Det är viktigt för oss att det finns tillit och förtroende i varje projekt - och att slutresultatet är vad vi kommit överens om. På omdömesplattformen Trustpilot samlar vi kunders upplevelser; för att lyssna, utvärdera och ständigt utvecklas.

Dina fördelar.

  • PÅ DINA VILLKOR. Beställ online, hos återförsäljare eller via hembesök.
  • PERFEKT PASSFORM. Måttanpassat för ditt hem.
  • FAST PRIS. Du vet i förväg var det kostar.
  • ALLTID KONTROLLMÄTNING. Vi dubbelkollar måtten hemma hos dig.
  • MONTAGE INGÅR. Alltid utbildade och certifierade montörer.
  • SMÅLÄNDSKT HANTVERK. Tåliga konstruktioner för nordiskt klimat.
  • GENERÖSA GARANTIER. På fönster, dörrar och montage.
Läs mer om att byta fönster med Elitfönster På Plats
chevronUp icon