Cecilia Kjellbom

Dörr- och fönsterrådgivare

Cecilia Kjellbom

Cecilia har flera års erfarenhet av fönsterbyten och nöjda återkommande kunder. Hon hjälper dig när det är dags att byta fönster.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Ekerö
Håbo
Järfälla
Sigtuna
Upplands-Bro
Upplands Väsby

Om Cecilia

Cecilia har flera års erfarenhet av fönsterbyten och har själv varit Elitfönster-kund, inte bara en utan två gånger. Hon känner sig därför trygg med att kunna besvara dina frågor.

"När jag får komma på hembesök tänker jag alltid på hur jag skulle ha gjort om det var mitt hem, och så kommer vi tillsammans fram till den lösning som passar dig och ditt liv bäst."

Cecilia bor själv i Västerort och kan ge dig referenser på tidigare fönsterbyten i just ditt område. Dessutom har hon flera nöjda och återkommande kunder.

"Jag ser fram emot förmånen att få chansen till att förklara vad vi kan erbjuda just dig – du är varmt välkommen att ta kontakt!"

Så här tycker Cecilias kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.