Solskydd och myggnät

Att välja solskydd eller myggnät till dina fönster är en mycket god investering, inte bara under årets varmaste månader. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt för dina fönster.
Det finns många goda skäl att köpa solskydd och myggnät, här är några av dem:

1. Behagligare inomhusklimat.

Många fönster, särskilt äldre, släpper in värmestrålning direkt genom glaset.Detta kan skapa ett outhärdligt varmt inomhusklimat, särskilt under årets varma månader.Här kan persienner och plisségardiner hjälpa till att skapa ett behagligt klimat i bostaden.

2. Skönare nattsömn.

Under sommarmånaderna har vi fler soltimmar på dygnet, vilket kan störa nattsömnen om det inte är mörkt i sovrummet. Ett ljust sovrum gör att det är svårt att somna och bidrar till sämre sömnkvalitet. Persienner eller mörkläggande plisségardiner gör att kroppen lättare ställer in sig på sömn och att du vaknar utvilad.

Myggnät i fönster sett utifrån

3. Håll insekterna utomhus.

Med varmare utomhusklimat vaknar även myggen till liv. Att kunna öppna fönstret och vädra utan att myggen kommer in kan kännas som en omöjlig ekvation under sommarhalvåret. Detta kan våra myggnät råda bot på. De gör att du får ett behagligt inomhusklimat utan irriterande surr från myggor.

4. Stoppar bländning på skärmar.

När man tittar på TV eller sitter framför datorn en solig dag, kan de solstrålar som reflekteras på skärmen skapa irritation. Med en mörkläggande plisségardin slipper du det problemet och kan ostört titta på tv eller jobba utan störande solstrålar på skärmen.

Plissé TopDown på fönster och fönsterdörr i ljus matsal

5. Insynsskyddande egenskaper.

Om man har insyn från grannar eller gatan utanför, kan det ibland vara skönt att kunna skärma av denna insyn och skapa en privat sfär inomhus. Detta gör du enkelt med en TopDown-plisségardin. TopDown-plisségardinen har fördelen att den kan ställas i valfri position på fönstret eller altandörren. Upptill, nertill eller mitt på fönstret, valet är ditt. Tack vare att produkten har ett handtag istället för löshängande lina, gör att Topdown-plissén lämpar sig mycket bra i ett hem med barn eller husdjur.

Hur beställer jag solskydd och myggnät?

Här har du direktlänkar till att beställa Elitfönsters solskydd och myggnät online:

Persienner Plisségardiner Myggnät