Diplomat

Ytterdörrar från Småland

Vit ytterdörr från Diplomat

Diplomatdörrar AB är beläget i småländska Bankeryd och har en av Europas modernaste dörrfabriker. Deras affärsidé bygger på att erbjuda ett brett sortiment av populära och högkvalitativa dörrar för villor och fritidshus. De erbjuder allt från klassiska dörrar med en traditionell och tidlös design till moderna dörrar som tar för sig och står i händelsernas centrum. Slutkontrollerna sker alltid med ett mänskligt öga för att säkerställa att såväl utseende som funktion är av högsta kvalité.

Besök diplomatdörrar.se

Kompromisslös standard - för lång och trogen tjänst

Svenska ytterdörrar från Småland

Dörrarna tillverkas i Småland, det bidrar till hållbara transporter som värnar om miljön. Genom gediget hantverk och lokal kunskap är Diplomats ytterdörrar rustade för att stå emot det svenska klimatet - tillverkade för att hålla i det långa loppet.

Diplomat Ytterdörrar

Utvalda dörrar från Diplomat

På Elitfönster På Plats kan du beställa din drömdörr från Diplomatdörrar - kompett med montage. Välj din favorit från hela Diplomats ordinarie sortiment* av ytterdörrar, överljus och sidoljus. Vilken dörr passar dig?

*undantag kan förekomma.

Designsamarbeten

Exklusiva kollektioner från Diplomat

Diplomat x Minimarket

Framgångsrika, svenska designtrion Minimarket har designat två trendsäkra ytterdörrar för Diplomat. Säljs med montage, exklusivt på Elitfönster På Plats.

Vita ytterdörrar från Diplomat
Diplomat X Elitfönster På Plats

En prisvärd kollektion med fyra ytterdörrar från Diplomat - för en prislapp som passar alla. Säljs endast via Elitfönster På Plats - alltid komplett med leverans och montage.