Dörrar

Altandörr

Vi erbjuder ett stort urval av altandörrar, både inåtgående och utåtgående som går att få som enkeldörr eller paraltandörr. Finns både som helglasad, med glasad underdel eller med fyllning nertill.
Listning av produkter under 'Altandörr' gav 5 träffar.
5
Filter

Byt altandörr med Elitfönster På Plats

Funderar du på att byta altandörr? Vi hjälper dig när det är dags! Med Elitfönster På Plats får du alltid gratis rådgivning och en kostnadsfri offert på en ny altandörr, komplett med montage. Vi tar hand om hela dörrbytet åt dig, från beställning till leverans och montering av din nya altandörr. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Boka gratis hembesök

 

Altandörrar för olika hem

Hos oss kan du välja bland ett brett urval av altandörrar, som går att anpassa till ditt hem. Våra altandörrar är i samma modell som våra fönster, du kan därför matcha dina fönster från oss med en altandörr i samma stil.

Vit paraltandörr med spröjs

Helglasad eller bröstad altandörr?

På en bröstad altandörr är nederdelen täckt av trä, och den övre delen i glas. Vi har klassiska bröstade altandörrar som passar det traditionella hemmet. Vill du släppa in mer ljus kan du istället välja en helglasad altandörr, det suddar ut gränsen mellan inne och ute och passar perfekt i moderna hem. Oavsett vad du väljer kan du få din altandörr som en enkeldörr eller pardörr.

Svart altandörr med spröjs

Kulör och handtag

Du kan anpassa altandörren till ditt hem och dina behov. Välj bland flera olika kulörer som exempelvis en svart, grå eller röd altandörr. Fundera även på vilket handtag du behöver. Vill du kunna låsa från insidan, eller räcker det med ett standardhandtag? Vi har flera olika alternativ att välja mellan för att matcha dina behov.

Svart pardörr med spröjs

Spröjs till altandörr

Att välja spröjs till din altandörr kan göra en stor skillnad för utseendet och känslan av ditt hem. Om du har ett klassiskt hus kanske du vill välja en mer traditionell spröjsdesign. För det moderna hemmet kan en minimalistisk spröjsstil passa helt utmärkt. Vi har spröjs i flera olika mönster och kombinationer, och du kan välja mellan löstagbara spröjs, mellanglasspröjs, retrospröjs eller glasdelande poster till din altandörr.

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på dörr- och fönsterbyte