Tyrone Wallin

Dörr- och fönsterrådgivare

Tyrone Wallin

Tyrone har jobbat inom byggbranschen i över 25 år och har stor erfarenhet av fönsterbyten - både som montör och fönsterrådgivare.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Norra Halland
Askim
Billdal
Falkenberg
Kungsbacka
Mölndal
Varberg
Halmstad
Hylte
Öckerö
Västra Frölunda

Om Tyrone

Tyrone känner stor stolthet över det han gör och sätter alltid dina önskemål och förväntningar i fokus. Genom uppföljning och kontinuerlig kundkontakt följer han dig genom hela projektet. Tyrone har jobbat inom byggbranschen i över 25 år och känner stor yrkesstolthet i både bra produkter och ett väl utfört montage.

"Jag vet att ett fönsterbyte kan vara ett besvärligt projekt i kundens ögon då vi är i deras hem, som de älskar och vårdar. Jag och mina montörer lägger upp arbetsgången tillsammans med er så ni störs så lite som möjligt i er vardag under projektets gång."

Tyrone är en Härjedaling som hamnat på västkusten, där han bor med sin familj. Han snickrar gärna på fritiden och närheten till havet på västkusten bidrar till många utflykter med familjen.

Så här tycker Tyrones kunder

Boka ett gratis hembesök

Vi kontaktar dig

Boka din kostnadsfria rådgivning för ditt kommande fönsterbyte. Våra fönsterrådgivare vägleder dig genom hela fönsterresan. 

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.