Örjan Kero

Dörr- och fönsterrådgivare

Örjan Kero

Med snart 20 år i fönster- och dörrbranschen har Örjan skaffat sig en bred kompetens. Erfarenheten har gjort honom till den ledande aktören för fönsterbyten i norra Sverige bland villa- och fritidshusägare.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Gällivare
Haparanda
Jokkmokk
Kalix
Kiruna
Pajala
Överkalix
Övertorneå
Arjeplog
Arvidsjaur
Boden
Luleå
Piteå
Älvsbyn

Om Örjan.

Örjan har tack vare sin långa yrkesbana och trygga personlighet skaffat sig många ambassadörer bland villaägare, som rekommenderar sina vänner och bekanta att anlita honom när det är dags för byte av deras fönster och dörrar.

När Örjan inte jobbar så finner man honom oftast i den Tornedalska naturen och skogen, för att hämta ny kraft att orka hålla samma höga nivå på servicen till sina kunder.

"När det är dags att byta era fönster- och dörrar i hemmet så tveka inte att ta kontakt med mig. Jag ska se till att göra allt jag kan tillsammans med mina duktiga snickare för att ni ska bli nöjda med ert fönster- och dörrbyte."

Så här tycker Örjans kunder

Boka hembesök

Vi kontaktar dig

Boka din kostnadsfria rådgivning för ditt kommande fönsterbyte. Våra fönsterrådgivare vägleder dig genom hela fönsterresan. 

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.