Johan Bjällebo

Dörr- och fönsterrådgivare

Johan Bjällebo

Johan Bjällebo har vuxit upp i den lilla orten Lenhovda, där det stora fönsterföretaget Elitfönster finns. Därför var det självklart att hans yrkesval kom att handla om fönster. Redan på gymnasiet valde han att fördjupa sig i möbelsnickeri och har därefter varit verksam inom fönsterbranschen i 30 år.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Växjö
Vetlanda
Alvesta
Lessebo
Sävsjö
Tingsryd
Uppvidinge
Älmhult
Markaryd
Ljungby

Om Johan

Johan är en lugn, noggrann och pålitlig säljare. Med sin långa erfarenhet av fönstermontage och snickerier jobbar han alltid för att du ska känna dig trygg och nöjd med slutresultatet.

Vid första mötet med dig som kund tycker Johan att det är viktigt att vara lyhörd inför dina önskemål och tankar; därefter delar Johan gärna med sig av sina erfarenheter och känner sig trygg i att rekommendera val av fönsterutförande. Johan projektleder och styr fönsterbytet och deltar gärna också i montaget för att säkerställa kvaliten.

Johan arbetar efter tanken: Nöjda kunder skapar nya kunder.

På fritiden umgås Johan med sin familj, bygger på sin sommarstuga på Öland och kollar gärna på fotboll eller spelar en truddelutt på gitarren. Han tränar sin äldsta dotter i fotboll och har själv spelat en del korpen-fotboll under senaste åren. I hans arbetsbil finns förutom verktyg alltid kaffe och gärna en kanelbulle.

Så här tycker Johans kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.