Vad kostar ett fönsterbyte?

Funderar du på vad det kostar att byta fönster eller dörr? Med Elitfönster På Plats får du alltid ett fast pris för hela fönsterbytet, innan du bestämmer dig. Du godkänner alltid ordern i förväg - så du vet alltid vad hela priset för att byta fönster blir, innan du bestämmer dig. Inga dolda avgifter, inga överraskningar.

I priset du får från Elitfönster På Plats ingår allt som behövs för att byta fönster eller dörr. Allt från snickare och resor - till material, plåtarbeten och såklart själva fönstren och dörrarna. Och ovanpå det riktigt bra garantier på alltihop.

Det som påverkar priset är:

  • Modell av fönster eller dörr - och dess storlek.
  • De konfigurationer och tillval du gör; till exempel färger, glas och material.
  • Monteringens komplexitet, din fasadtyp och husets utformning.
    Exempelvis kräver ett komplicerat projekt med mycket plåtarbete mer arbetstid och vid flera våningar tillkommer kostnad för byggnadsställning.

För att ge dig ett fast pris på hela fönsterbytet måste vi därför måste veta förutsättningarna hemma hos just dig. Först efter att vi är överens om priset står beställningen fast.


Bygg offert online och få ett pris direkt

I vår webbutik kan du själv mäta och räkna på vad ditt fönsterbyte kostar. Du får en offert med ett pris direkt online och våra montörer hjälper dig med en kontrollmätning innan du binder dig till något.

Till webbutiken

Boka hembesök och få hjälp på plats

Du kan utan kostnad boka en tid med någon av vår lokala fönsterrådgivare. Denne hjälper dig med ett pris genom att komma hem till dig, mäta dina fönster och ta fram en offert för just ditt fönsterbyte. Det gör det tryggt för dig och du slipper överraskningar.

Boka Hembesök

Besök återförsäljare och räkna i butiken

Vill du ha hjälp med att räkna på ditt fönsterbyte och samtidigt se ett urval av produkterna, kan du besöka en av Elitfönster På Plats återförsäljare. Där hjälper en säljare dig att ta fram en offert direkt i butiken, utifrån de mått du har med dig.

Hitta återförsäljare