Ett helhetskoncept som uppskattas

14 apr. 2023

För första gången är det äntligen möjligt att göra nytt fönsterglas av gamla fönster som samlas in i Sverige. För familjen Logius var det ett enkelt val att återvinna sina fönster i samband med att de gjorde sitt fönsterbyte tillsammans med Elitfönster På Plats. 

Familjen Logius

Björn Logius och familjen valde att göra ett fönsterbyte i oktober förra året. De gamla fönsterna var originalfönster från 1975 och efter många års funderande bestämde familjen sig för att det var dags att byta upp sig. Främst på grund av kosmetiska skador, men också på grund av den rådande energikrisen.

Valet föll Elitfönster På Plats de tilltalades av helhetskoncept med lång garantitid och totalansvar från start till mål. De klickade också direkt med Elitfönster På Plats säljare Nijaz Bilic. När Nijaz frågade familjen om de ville vara en av de första att prova Elitfönsters nya återvinningskoncept – tackade de ja direkt.  

Som kund uppskattar jag helhetskonceptet och tryggheten i det. Självklart är det bara en stor bonus att våra gamla fönster nu återvinns och till och med blir nya fönsterglas, säger Björn Logius 

Familjen Logius nya fönster

Familjen var nöjd med leverans och kvalitet och imponerades också av det hållbara återvinningskonceptet. När det gällde upplevelsen av återvinningen så vittnar Björn om en smärtfri insamling och snygg sortering. Björn betonar också vikten av att ha allt levererat och uppdaterat från ett och samma företag. 

Jag sätter högsta betyg på hela konceptet och kan varmt rekommendera alla som ska byta fönster att göra det på det här sättet, säger Björn Logius.