Örjan Kero

Örjan Kero

Distrikt: Gällivare, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Kiruna, Pajala, Överkalix, Övertorneå

Telefon: 070-694 25 43
E-post: orjan.kero@elitfonsterpaplats.se

Boka ett gratis hembesök

Kontakta mig
 

Så här tycker Örjans kunder


Om Örjan.

Med snart 20 år i fönster- och dörrbranschen har Örjan skaffat sig en bred och gedigen kompetens. Erfarenheten har gjort honom till den ledande aktören för fönsterbyten i norra Sverige bland villa- och fritidshusägare.

Örjan har tack vare sin långa yrkesbana och trygga personlighet skaffat sig många ambassadörer bland villaägarna, som rekommenderar sina vänner och bekanta att anlita honom när det är dags för byte av deras fönster och dörrar.

När Örjan inte jobbar så finner man honom oftast i den Tornedalska naturen och skogen, för att hämta ny kraft att orka hålla samma höga nivå på servicen till sina kunder.

När det är dags att byta era fönster- och dörrar i hemmet så tveka inte att ta kontakt med mig. Jag ska se till att göra allt jag kan tillsammans med mina duktiga snickare för att ni ska bli nöjda med ert fönster- och dörrbyte.


Så fungerar det att byta fönster med hembesök

Det ska vara tryggt och bekvämt att byta fönster och dörrar med Elitfönster På Plats. Med en personlig rådgivare får du hjälp på plats hemma med mätning och val av produkter. Rådgivaren är sen din kontaktperson genom hela dörr- och fönsterbytet.

Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris innan du lägger beställningen.

Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Våra kunder är viktiga för oss.

På Elitfönster På Plats prioriterar vi trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Det är viktigt för oss att det finns tillit och förtroende i varje projekt - och att slutresultatet är vad vi kommit överens om. På omdömesplattformen Trustpilot samlar vi kunders upplevelser; för att lyssna, utvärdera och ständigt utvecklas.

chevronUp icon