Sebastian	Egrelin

Dörr- och fönsterrådgivare

Sebastian Egrelin

Sebastian har flera års erfarenhet inom service och hembesök. Han vill ge dig som kund en upplevelse utöver det vanliga och finns med dig under hela fönsterbytet.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Nyköping
Norrköping
Katrineholm
Oxelösund
Björkvik
Vingåker
Flen
Trosa

Om Sebastian

Sebastian har flera års erfarenhet inom service och hembesök. Han tycker att det är viktigt att lyssna, vara närvarande och finnas tillgänglig för dig som kund under hela fönsterbytet.

"Att få vara med på hela resan tillsammans med kunden är spännande. Från det första mötet till slutbesiktning när fönster och dörrar är på plats. Jag vill alltid göra det lilla extra för kunden så att upplevelsen ska bli något utöver det vanliga. Kundvård i världsklass är något jag tycker att alla ska få uppleva."

När Sebastian inte arbetar eller är ute på kundbesök spenderar han sin tid i sommarstugan utanför Norrköping i Stavik.

Så här tycker Sebastians kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.