Rickard Renberg

Dörr- och fönsterrådgivare

Rickard Renberg

Rickard har många års erfarenhet av byggbranschen, hans mål är att alltid sätta dig som kund i fokus och hitta en lösning som passar just dig och ditt hus.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Arvika
Bengtsfors
Dals-Ed
Eda
Filipstad
Grums
Forshaga
Gullspång
Hagfors
Hammarö
Karlskoga
Karlstad
Kil
Kristinehamn
Munkfors
Storfors
Sunne
Säffle
Torsby
Åmål
Årjäng
Degerfors

Om Rickard

Rickard har många års erfarenhet av byggbranschen, där han skapat goda relationer med både kunder och branschkollegor. Hans mål är att vara lyhörd, sätta dig som kund i fokus och vara närvarande från första mötet till slutkontroll. Med mottot "Varje kund och hus är unikt" brinner Rickard för att hitta en lösning som passar just dig och ditt hus.

Fritiden tas mestadels upp av familjen men det hinns även med någon golfrunda och träningspass mellan varven.

Så här tycker Rickards kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.