Paul Mårtensson

Dörr- och fönsterrådgivare

Paul Mårtensson

Paul har jobbat inom bygg de senaste 15 åren och brinner för sitt arbete med dörr- och fönsterbyten.

Kontaktuppgifter

paul.martensson@elitfonsterpaplats.se 0722-222827 Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Distrikt

Klippan
Perstorp
Svalöv
Svedala
Trelleborg
Vellinge
Staffanstorp

Om Paul

Pauls ledord är:

Kunden i fokus - Att alltid försöka hjälpa kunden att komma fram till det bästa resultatet för just deras hem. Kundens behov och önskemål är i fokus.

Trygghet - Det ska vara tryggt och säkert att byta fönster med oss; Vi använder alltid certifierade montörer, och man ska i förväg veta sitt totalpris och vad man kan förvänta sig.

Engagemang - Att vara engagerad och närvarande är väldigt viktigt. Jag är närvarande och hjälper till under hela resans gång, från hembesök till slutkontroll.

”Det är viktigt för mig med kundnöjdhet och jag sätter alltid kunden i centrum. Vi ska tillsammans komma fram till vettiga beslut som passar både hus och plånbok. Jag vill att din upplevelse av fönsterbytet ska kännas smidig från start till slut. Ingen del i fönsterbytet är klart förrän du som kund är nöjd. Fönsterbytaryrket ger mig möjlighet att göra det jag älskar varje dag, välkommen.”

Så här tycker Pauls kunder

Boka ett gratis hembesök

Vi kontaktar dig

Boka din kostnadsfria rådgivning för ditt kommande fönsterbyte. Våra fönsterrådgivare vägleder dig genom hela fönsterresan. 

Vi kontaktar dig!

Besök oss

Här finns vårt showroom

Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.