Nijaz Bilic

Dörr- och fönsterrådgivare

Nijaz Bilic

Nijaz mål är att du ska känna dig trygg genom hela fönsterbytet. Han vill gärna överträffa dina förväntningar och hitta den bästa lösningen för just ditt hem. Som person är han lugn, noggrann och påläst.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Jönköping
Aneby
Boxholm
Eksjö
Gislaved
Gnosjö
Habo
Herrljunga
Hjo
Mullsjö
Nässjö
Tidaholm
Tranås
Ulricehamn
Vaggeryd
Värnamo
Ydre
Linköping
Mjölby
Motala
Vadstena
Ödeshög

Om Nijaz

Nijaz lägger stort fokus i varje fönsterbyte, det syns tydligt i hans driv, ambitioner och nöjda kunder. Som person är Nijaz pålitlig, lugn och trygg i sig själv.

"Anlitar du mig kommer du att känna dig trygg hela vägen under projektet - då jag är lättillgänglig, noggrann, kreativ och påläst. Jag har som mål att alltid överträffa mina kunders förväntningar."

Förutom arbetet ägnar Nijaz tid åt sin familj och gör gärna utflykter i naturen med sin sambo och barn, tränar på gymmet och tar en löprunda då och då.

Så här tycker Nijaz kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.