Martynas Dacka

Dörr- och fönsterrådgivare

Martynas Dacka

Martynas har varit verksam i fönster- och dörrbranschen i över 9 år. Han brinner för att ge dig som kund välgrundade tips och vill alltid hitta den bästa lösningen för just ditt hem. Trygghet, kvalitet och nöjda kunder är hans ledord.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Skellefteå
Norsjö
Malå
Lycksele
Åsele
Umeå
Nordmaling
Örnsköldsvik
Dorotea
Bjurholm
Robertsfors
Sorsele
Storuman
Vilhelmina
Vindeln
Vännäs

Om Martynas

När Martynas inte arbetar spenderar han mycket av sin tid ute i naturen, där han tillsammans med sin familj fiskar, plockar svamp eller tar skogspromenader. Vintertid så är det isfiske och skoterkörning som gäller.

"Jag ser fram emot att få rådgiva och förverkliga ditt fönsterbyte - du är varmt välkommen att ta kontakt!"

Så här tycker Martynas kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.