Martin Schubert

Dörr- och fönsterrådgivare

Martin Schubert

Martin har jobbat med bygg de senaste 20 åren och har stor erfarenhet av fönsterbyten. Han brinner för sitt arbete och hjälper dig när det är dags att byta fönster.

Kontaktuppgifter

martin.schubert@elitfonsterpaplats.se 0704-445668 Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Distrikt

Burlöv
Lomma
Lund
Malmö

Om Martin

"Det är viktigt för mig med kundnöjdhet och jag sätter alltid dig som kund i centrum. Vi ska tillsammans komma fram till vettiga beslut som passar både hus och plånbok. Jag vill att fönsterbytet ska gå smidigt till. Ingen del i fönsterbytet är klart förrän du som kund är nöjd. Fönsterbytaryrket ger mig möjlighet att göra det jag älskar varje dag. Välkommen."

 

Martins ledord är:

Lyhördhet - Att alltid försöka vara steget före i de olika etapperna, att alltid lyssna in kundens behov och önskemål. Vi ska tillsammans hitta en lösning för just dig och ditt hem.
Trygghet - Det ska vara tryggt och säkert att byta fönster med oss, man ska veta i förhand vad man kan förvänta sig och alltid veta sitt totalpris. Vi använder alltid samma utbildade och erfarna montörer.
Engagemang - Att vara engagerad och närvarande är minst lika viktigt. Jag är närvarande och hjälper till under hela ”resans” gång. Från hembesök till slutkontroll.

Så här tycker Martins kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Besök oss

Här finns vårt showroom

Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.