Martin Schubert

Dörr- och fönsterrådgivare

Martin Schubert

Martin har jobbat med bygg de senaste 20 åren och brinner för sitt arbete med fönsterbyten.

Kontaktuppgifter

martin.schubert@elitfonsterpaplats.se 0704-445668 Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Distrikt

Burlöv
Eslöv
Kävlinge
Landskrona
Lomma
Lund
Malmö
Staffanstorp
Svedala
Vellinge

Om Martin

Det är viktigt för mig med kundnöjdhet och jag sätter alltid dig som kund i centrum. Vi ska tillsammans komma fram till vettiga beslut som passar både hus och plånbok. Jag vill att fönsterbytet ska gå smidigt till. Ingen del i fönsterbytet är klart förrän du som kund är nöjd. Fönsterbytaryrket ger mig möjlighet att göra det jag älskar varje dag. Välkommen.

 

Martins ledord är:

Lyhördhet - Att alltid försöka vara steget före i de olika etapperna, att alltid lyssna in kundens behov och önskemål. Vi ska tillsammans hitta en lösning för just dig och ditt hem.
Trygghet - Det ska vara tryggt och säkert att byta fönster med oss, man ska veta i förhand vad man kan förvänta sig och alltid veta sitt totalpris. Vi använder alltid samma certifierade montörer.
Engagemang - Att vara engagerad och närvarande är minst lika viktigt. Jag är närvarande och hjälper till under hela ”resans” gång. Från hembesök till slutkontroll.

Så här tycker Martins kunder

Boka hembesök

Vi kontaktar dig

Boka din kostnadsfria rådgivning för ditt kommande fönsterbyte. Våra fönsterrådgivare vägleder dig genom hela fönsterresan. 

Besök oss

Här finns vårt showroom

Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.