Henrik Tygelmark

Dörr- och fönsterrådgivare

Henrik Tygelmark

Henrik är väldigt omtyckt bland sina kunder och han lägger stor vikt vid att vara tillgänglig, lyhörd och snabb på att återkoppla. Han har stor erfarenhet av fönsterbyten, både som fönsterrådgivare och montör.

Kontaktuppgifter

henrik.tygelmark@elitfonsterpaplats.se 070-444 49 30 Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Distrikt

Bjuv
Helsingborg
Hässleholm
Höganäs
Kristianstad
Osby
Perstorp
Svalöv
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge
Båstad
Klippan
Bromölla
Landskrona

Om Henrik

Henrik kan det här med fönsterbyten, han har inte bara erfarenhet som fönsterrådgivare - utan även som montör. Han tycker att det allra roligaste med jobbet är mötet med sina kunder och han lägger stor vikt vid att vara tillgänglig, lyhörd och snabb på att återkoppla.

"Jag tycker att det är viktigt att bygga bra relationer med mina kunder och mitt mål är alltid att de ska bli nöjda med hela sin upplevelse. Därför är jag lyhörd för deras önskemål och behov, och jag finns med dem hela vägen."

Så här tycker Henriks kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Besök oss

Här finns vårt showroom

Järnvägsgatan 95, 245 34 Staffanstorp

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.