Erik Johansson

Dörr- och fönsterrådgivare

Erik Johansson

Erik Johansson har flera års erfarenhet av fönsterbyten. Det viktigaste för honom är att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen, från första mötet till slutkontroll.

Kontaktuppgifter

Distrikt

Berg
Bräcke
Härjedalen
Krokom
Ragunda
Strömsund
Åre
Östersund

Om Erik

Erik har flera års erfarenhet av fönsterbyten, och han lägger ett stort fokus på att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen och bli nöjd med slutresultatet.

"Ett fönsterbyte med känsla för detaljer."

Erik är en trebarnsfar med stort intresse för musik, jakt och matlagning. På lediga stunder spelar han musik med sina kompisar och lagar mat med sin sambo. Han bor i Lillsjöhögen sedan 10 år tillbaka och familjen är det viktigaste i hans liv.

Så här tycker Eriks kunder

Boka gratis rådgivning idag

Få offert på fönsterbyte

Byt fönster med hjälp av någon av våra lokala fönsterrådgivare. Du får alltid en kostnadsfri offert med fast pris, och skräddarsydd rådgivning som är anpassad för dig och ditt hem. Fyll i formuläret nedan så blir du snart kontaktad.

Vi kontaktar dig!

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte med hembesök

Illustrerat hus
Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris. När du godkänt offerten lägger vi din beställning.

Illustrerat måttband
Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.