Elitfönster Retro

Elitfönster Retro är perfekta för dig som vill uppgradera från gamla kopplade fönster. Klassiskt utseende i allmogestil, sidhängda 3-glas isolerrutor och profilerade invändiga detaljer i trä samt aluminiumklädd utsida. Lättskötta och välisolerade kvalitetsfönster i allmogestil. Elitfönster Retro är ett modernt fönster med alla kvaliteter som kännetecknar Elitfönster fast med en design som påminner om hur det såg ut förr. Riktig spröjs, aluminiumklädd, fingerskarvad svensk furustomme, beslag i gammaldags stil och invändiga profilerade trädetaljer med en nostalgisk känsla. Lättskötta och välisolerade med ett U-värde på 1,2 och ned till 0,9 med tillval.

Sidhängt

Sidhängt

Aluminiumbeklätt sidhängt fönster med 3-glas isolerruta.

Läs mer
Sidhängt 2-luft

Sidhängt 2-luft

Aluminiumbeklätt sidhängt fönster med två stycken 3-glas isolerrutor.

Läs mer
Fast karm

Fast karm

Aluminiumbeklädd fast karm med båge och 3-glas isolerruta. Blindbågen ger en vacker linjering med sidhängda fönster och altandörrar.

Läs mer
Överkantshängt

Överkantshängt

Aluminiumbeklätt överkantshängt fönster med 3-glas isolerruta. Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör det opraktiskt med vridfönster. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer
Altandörr med bröstning

Altandörr med bröstning

Aluminiumbeklädd altandörr av trä, med 3-glas isolerruta och bröstning.

Läs mer
Altandörr Helglas

Altandörr Helglas

Helglasad aluminiumbeklädd altandörr av trä, med 3-glas isolerruta.

Läs mer
chevronUp icon