Fönster och altandörrar

Vi har ett brett sortiment av fönster, altandörrar. Allt från gedigna träfönster till underhållsfria aluminiumbeklädda fönster. Våra fönster är tillverkade i Sverige och anpassade efter vårt växlande nordiska klimat.

Elitfönster Original Trä

Elitfönster På Plats erbjuder Elitfönster Original Trä. Ett modernt fönster i klassisk tappning. Välisolerat och lättskött, med 3-glas isolerrutor och tillverkat av lamellimmad, fingerskarvad svensk furu.

Vridfönster

Vridfönster

Ett modernt fönster i tidlöst material. Utsida i trä och 3-glaskassett. Välj mellan flera olika glasningar, spröjs och profilering.

Läs mer
Altandörr

Altandörr

Helglasad fönsterdörr i trä. Med 3-glaskassetten får du en energieffektiv lösning, där det även är möjligt med ett flertal olika tillval.

Läs mer
Sidhängt

Sidhängt

Sidhängt fönster med modern utformning och lång hållbarhet. Utsida av trä.

Läs mer
Fast karm

Fast karm

Ett fönster som passar utmärkt där du inte har behov av att öppna ditt fönster. Här med utsida i trä och 3-glaskassett. Du kan välja mellan flera glas, spröjskombinationer.

Läs mer
Överkantshängt

Överkantshängt

Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör de opraktiskt med vridfönster. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer

Elitfönster Original Alu

Elitfönster På Plats erbjuder Elitfönster Original Alu med 3-glas isolerruta och stomme av trä och klädd med tåligt aluminium på fasadsidan. Ger ökat skydd mot väder, nästintill underhållsfri utsida och garanterat lång livslängd.

Vridfönster

Vridfönster

Vårt moderna vridfönster i trä, med utvändig aluminiumbeklädnad för ett minimalt framtida underhållsbehov. Välj mellan olika varianter av glas och spröjs.

Läs mer
Altandörr

Altandörr

Fönsterdörr i trä och aluminiumbeklädnad med klassisk bröstningshöjd. Utvecklad med energibesparande egenskaper och med ett stort antal möjliga tillval.

Läs mer
Sidhängt

Sidhängt

Sidhängt fönster byggt för att hålla länge och med en modern design. Här med utvändig aluminiumbeklädnad.

Läs mer
Fast karm

Fast karm

Ett fönster som passar utmärkt där du inte behöver ett öppningsbart fönster. Här med aluminiumbeklädnad och 3-glaskassett. Välj mellan flera glas, spröjs och profiler.

Läs mer
Överkantshängt

Överkantshängt

Överkantshängda fönster är det smidigaste valet där ett begränsat utrymme gör de opraktiskt med vridfönster. Fönstret är av trä med aluminiumbeklädnad. Välj mellan flera olika tillval och tillbehör.

Läs mer
chevronUp icon