Elitfönster På Plats återförsäljare

Bolist Allerts Järn & Bygg

Kontaktuppgifter

Besök oss

Här finns vår butik

Ödängsvägen 4, 590 38 Kisa

Så fungerar det

Dörr- och fönsterbyte via återförsäljare

Illustrerad bild på butik
Besök din återförsäljare

Besök din närmaste återförsäljare. Få rådgivning samt se och känn på produkterna i butik. Ta med dig grovmått som underlag till offerten, det är enkelt - vi förklarar hur! Du får din offert av butikssäljaren direkt eller efter besöket.

Illustrerat måttband
Kontrollmätning

Godkänner du offerten kommer vår montör hem till dig och kontrollerar måtten. När det är klart börjar vi tillverka dina fönster och dörrar, specifikt för dig. Du får en orderbekräftelse med information och beräknad leveransvecka.

Illustrerad fönstermontör
Leverans och montage

Produkterna levereras direkt från fabriken, hem till dig. Våra montörer hör av sig strax efter för att boka in ett datum för montage. Vi tar med oss allt som behövs - och skräpet när vi går.

Illustrerad fönsterkontrollant
Slutkontroll

När montören är klar gör ni en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör.

Frågor och svar

Det finns inga dumma frågor

Undrar du hur ditt dörr- och fönsterbyte går till via våra återförsäljare? Här har vi samlat några vanliga frågor och svar. Hittar du inte det du söker? Då får du gärna kontakta vår kundtjänst.

Kontakta oss