Om Elitfönster På Plats

Elitfönster är Sveriges ledande fönstervarumärke och konceptet med ledorden ”mätt, monterat, garanterat” kallar vi för Elitfönster På Plats. Här erbjuder vi en smidig lösning med fönster, altandörrar och ytterdörrar - som monteras av våra egna certifierade montörer. 

Elitfönster På Plats grundades 1990 och har 12 anställda. Elitfönster På Plats är sedan 2006 en del av börsnoterade Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett naturligt hem för regionens starkaste bolag inom komfort, inomhusklimat och trygghet. Under 2019 omsatte Inwido cirka 6,6 miljarder kronor och hade en operationell EBITA-marginal på 9,7 procent. Totalt finns cirka 4 400 anställda i koncernen, som har verksamheter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige och Tyskland.

Läs mer om Inwido

Lokala återförsäljare

Våra återförsäljare finns över hela landet för att hjälpa dig med produktfrågor och för att guida dig i ditt fönsterbyte. De arbetar med lokala montörer som genomgått Elitfönsters På Plats certifieringsutbildning. Detta är nyckelpersonerna genom hela fönsterbytet, och de bor nära dig. 

Hitta din lokala återförsäljare här.

Huvudkontor

Elitfönster På Plats AB
Box 2103
550 02 Jönköping

Besöksadress: Mogölsvägen 6, Jönköping
E-post: info@elitfonsterpaplats.se