Zingo Aikio

Zingo Aikio

Distrikt: Hudiksvall. Härnösand, Kramfors, Nordanstig, Sundsvall, Söderhamn, Timrå och Örnsköldsvik.

Telefon: 070-734 81 34
E-post: zingo.aikio@elitfonsterpaplats.se

Boka ett gratis hembesök

Kontakta mig

Om Zingo

Från väst till öst och bor nu i Sundsvall sedan 12 år. Zingos stora intressen förutom familjen är skoter och svamp, att helt enkelt vara ute i naturen. Han har under hela sitt yrkesamma liv jobbat med människor, med mottot att han alltid ska leverera högsta och bästa kvalitet.

"Utöver detta vill jag att mina kunder också ska få en underbar upplevelse av sin affär med mig. Så ta kontakt med mig om du också vill göra ditt fönster-/dörrbyte till en underbar upplevelse!"


Så fungerar det att byta fönster med hembesök

Det ska vara tryggt och bekvämt att byta fönster och dörrar med Elitfönster På Plats. Med en personlig rådgivare får du hjälp på plats hemma med mätning och val av produkter. Rådgivaren är sen din kontaktperson genom hela dörr- och fönsterbytet.

Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris innan du lägger beställningen.

Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Våra kunder är viktiga för oss.

På Elitfönster På Plats prioriterar vi trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Det är viktigt för oss att det finns tillit och förtroende i varje projekt - och att slutresultatet är vad vi kommit överens om. På omdömesplattformen Trustpilot samlar vi kunders upplevelser; för att lyssna, utvärdera och ständigt utvecklas.

chevronUp icon