Joakim Olström

Joakim Olström

Distrikt: Borgholm, Emmaboda, Hultsfred, Högsby, Kalmar, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vimmerby, Västervik.

Telefon: 072-210 01 44
E-post: joakim.olstrom@elitfonsterpaplats.se

Boka ett gratis hembesök

Kontakta mig

Om Joakim.

Med över 10 år inom byggsektorn så har Joakim skaffat sig en bred erfarenhet och kompetens kring tekniska lösningar där kundens unika behov alltid är i fokus.

Joakim är en engagerad fönsterrådgivare och prioriterar att du får ett tryggt och bekvämt fönsterbyte anpassat för dig och ditt hus specifika behov. Joakim sätter dig som kund i fokus och värdesätter att alltid erbjuda en högkvalitativ service och spetskompetens för att du som kund ska få bästa möjliga kundupplevelsen med ditt fönsterbyte.

Hans ledord är:

  • ”Engagerad” En god lyssnare och på så vis förstå min kunds personliga behov bättre.
  • ”Nära” Vara nära min kund och alltid finnas där genom hela kundresan, från första hembesöket till slutkontroll.
  • ”Överträffa” Alltid överträffa min kunds förväntningar på mig som fönsterrådgivare. 

Joakim har en förkärlek till naturen, så när han väl är ledig så tillbringar han gärna sin tid i skog och mark med sina barn och hundar.


 

Så fungerar det att byta fönster med hembesök

Det ska vara tryggt och bekvämt att byta fönster och dörrar med Elitfönster På Plats. Med en personlig rådgivare får du hjälp på plats hemma med mätning och val av produkter. Rådgivaren är sen din kontaktperson genom hela dörr- och fönsterbytet.

Gratis hembesök

Tillsammans bestämmer du och din lokala rådgivare vilka produkter som passar bäst i ditt hem. Rådgivaren mäter dina gamla fönster och dörrar, och du får en offert med fast pris innan du lägger beställningen.

Projektstart

Efter beställningen startar projektet. Då tar rådgivaren med sig vår montör hem till dig för att kontrollera alla mått. Därefter tillverkar vi dina fönster och dörrar, specifikt för dig.

Leverans och montering

Leveransen sker direkt från våra egna fabriker hem till dig. Våra certifierade montörer sköter hela fönsterbytet och det praktiska runt omkring. Du kan luta dig tillbaka och se på.

Slutkontroll

När allt är klart gör vi gemensamt en slutkontroll. Därefter får du fakturan och din garantisedel. Där ingår bra garanti på hela projektet; fönster, dörrar, montaget och tillbehör. Bekvämt, enkelt och tryggt.

Våra kunder är viktiga för oss.

På Elitfönster På Plats prioriterar vi trygghet, bekvämlighet och att våra kunder är nöjda. Det är viktigt för oss att det finns tillit och förtroende i varje projekt - och att slutresultatet är vad vi kommit överens om. På omdömesplattformen Trustpilot samlar vi kunders upplevelser; för att lyssna, utvärdera och ständigt utvecklas.

chevronUp icon