We ARE Inwido

Vi är en del av en större grupp företag som förenas av ambitionen att ständigt utveckla och förbättra människors liv i hemmet. Tillsammans har vi mer än 200 års erfarenhet av fönster och dörrar på flera marknader. Vi söker aktivt efter bättre konsumentinsikter för att etablera en starkare relation med kunder och i slutändan leverera de bäst utrustade produkterna och tjänsterna. We ARE Inwido.

Inwido är Europas största leverantör av fönster och en ledande dörrleverantör. Företaget har verksamheter i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, Storbritannien och Österrike, och exporterar till ett stort antal länder. År 2015 Inwido omsatte cirka 5,2 MDR SEK med ca 3400 anställda. Koncernens huvudkontor ligger i Malmö, Sverige.

Inwido Sverige

Inwido Sverige är en del av Inwido-koncernen. Genom att ständigt interagera med våra kunder kan vi erbjuda smarta lösningar för att förbättra livet i hemmet. Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar Hemmafönster, Elitfönster, Outline, ERA Fönster, Hajom, Diplomatdörrar och SnickarPer. 

Läs mer om Inwido Sverige.