Elitfönster På Plats - Bekvämt, enkelt och tryggt

Ett hållbart fönsterbyte med Elitfönster På Plats

Välkommen till ett hållbart fönsterbyte
med Elitfönster På Plats

 

Att byta fönster är en stor investering, men det är en investering som lönar sig i längden. När du väljer att göra ditt fönsterbyte med Elitfönster På Plats kan du vara säker på att du får marknadens bästa produkter från Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare - monterade av certifierade montörer. Det förklarar också varför vi har väldigt nöjda kunder. Häng med när vi förklarar mer.

4 anledningar

Därför ska du göra ditt fönsterbyte med Elitfönster På Plats

Glasningsgänget har rast

1. Sveriges miljövänligaste fönstertillverkare

Grunden till Elitfönster lades redan 1924, när Lenhovda Snickerifabrik startades av några lokala bönder. Och ända sedan dess har Elitfönster varit en aktiv del i en levande landsbygd och skapat tusentals arbetstillfällen i snart 100 år. 

Hållbarheten har alltid varit viktig. Målsättningen är att våra produkter ska tillföra större klimatnytta under användningen än den klimatpåverkan som orsakas för att tillverka dem. Därför deklarerar vi alltid de material vi använder i våra fönster. Allt som påverkar kretsloppet redovisas öppet. Idag har vi marknadens bästa miljövarudeklarationer och mycket låga klimatavtryck sett till hela livscykeln.

Montörer byter fönster

2. Marknadens bästa produkter

Dina fönster och dörrar ska tåla väder och vind under många år. Med Elitfönster får du testvinnande kvalitetsprodukter med upp till 30 års garanti.

Skälet till att Elitfönster ofta vinner tester är enkelt. Samtliga delar i Elitfönster produkter är noga utvalda och testade – från den stora karmen ner till minsta skruv. Tillsammans skapar de en gedigen och hållbar produkt.

Elitfönster På Plats montörer

3. Certifierade montörer

Vi är stolta över att kunna erbjuda fönster och dörrar av hög kvalitet som håller länge. Men det slutar inte där. För oss är det lika viktigt att själva monteringen är lika hållbar. Varje detalj räknas och är viktig för att du som kund ska bli nöjd.

Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med de personer som arbetar i ditt hem. Därför certifierar vi våra montörer. Vår ambition är att överträffa dina förväntningar och skapa en bra upplevelse. Samtidigt ser vi till att våra montörer har rätt förutsättningar, för att erbjuda dig kvalitet, kompetens och en bra service.

Möte med montör från Elitfönster På Plats

4. Hög kundnöjdhet

Vi vill vara det självklara valet för dig som vill byta fönster och dörrar. Och vårt mål är att du ska vara nöjd med hela din upplevelse av Elitfönster På Plats.

Tack vare att våra kunder delar med sig av sina upplevelser att byta fönster och dörrar med oss kan vi lyssna, utvärdera och ständigt bli bättre.

Det ska ju vara enkelt, tryggt och bekvämt att byta fönster. Och framför allt; du ska få stor glädje av dina nya fönster och dörrar, som kommer hålla i många år framöver.

Vi återvinner dina gamla fönster!

Att återvinna är idag en självklarhet för de allra flesta. Genom återvinning sparas naturens resurser samtidigt som det bidrar till att nya produkter kan tillverkas på ett mer energieffektivt sätt. Det är anledningen till att Elitfönster På Plats nu växlat upp sin återvinning. Nu erbjuder vi, i utvalda delar av landet, en ny tjänst för att återvinna dina gamla fönster.

Förutom att trä, plåt och listverk återvinns precis som tidigare är den stora välkomnande nyheten att glasrutorna nu kommer ingå i ett cirkulärt flöde och bli till nya fönsterglas.

Grön planta Grön planta

Därför återvinner vi dina fönster

I utvalda delar av landet kan vi nu erbjuda vår nya tjänst för att återvinna dina gamla fönster. Med Elitfönster På Plats nya koncept finns det flera fördelar och här listar vi några av dem.  

01

Stor miljövinst

Det är en stor miljövinst att återvinna fönsterglas i stället för att tillverka nytt av huvudsakligen sand. I jämförelse med att bryta jungfruliga råvaror uppnås en koldioxidbesparing på drygt 50 % genom att samla in och behandla gammalt planglas. Men miljövinsten är inte bara stor, den är också absolut nödvändig då sanden, råvaran till fönsterglas, är en begränsad resurs.

02

Energibesparing

Gamla otäta fönster är stora energitjuvar. Nya fönster är en investering som kan hjälpa till att sänka dina energikostnader. Dessutom bidrar du till att minska din miljöpåverkan vilket är bra för både miljön och din plånbok på lång sikt.

03

Enkelt

Om du väljer att återvinna dina fönster med Elitfönster På Plats kan du vara säker på att du gör ett tryggt och miljövänligt val – på ett smidigt och bekvämt sätt. Du får ett komplett fönsterbyte där allt från måttagning till montage är inkluderat. Som kronan på verket tar vi med oss dina gamla fönster och återvinner enligt marknadens högsta standard.

Stora svarta fönster

Energiräknaren

Räkna ut vad du kan spara

Genom att byta fönster kan du spara både energi och pengar. Bra både för din plånbok och för miljön.